Praktische hulp bij jouw start aan de HvA

Starten bij een nieuwe werkgever betekent meestal dat je veel te ontdekken hebt. Van nieuwe collega’s en locaties, tot nog onbekende werkzaamheden en werkprocessen. Jouw collega’s vanuit verschillende opleidingen en afdelingen helpen jou graag op weg.

In die eerste periode van je nieuwe baan krijg je vaak veel informatie te verwerken. Met dit magazine wil de Faculteit Business en Economie jou helpen om de meeste praktische zaken in een digitaal magazine gebundeld en overzichtelijk beschikbaar te hebben.

Welke voorzieningen en faciliteiten zijn er? Hoe werkt dat bij de HvA? Waar vind ik informatie over de HvA en haar dienstverlening? Wat zijn handige en leuke plekken om te leren kennen? Op deze vragen – en nog veel meer – proberen we je met dit online magazine antwoord te geven om zo je weg binnen de grote HvA beter te vinden.

Daarnaast adviseren we jou ook om vooral gesprekken met collega’s van HR, leidinggevenden, of teamleiders aan te gaan. Of neem deel aan een startbijenkomst, georganiseerd door jouw opleiding, faculteit en/of de HvA.

Veel leesplezier en nogmaals welkom bij de Faculteit Business en Economie!

Inhoud

Missie en Visie

Ontmoet de Directie

Gedragscode

Voor een sociaalveilige werk- en leeromgeving.

De Business Campus

Ontdek de omgeving: Zuidoost

Deze locaties rondom de Business Campus moet je kennen.

Het Wibauthuis

Ontdek de omgeving: Amstel Campus

Deze locaties rondom het Wibauthuis moet je kennen.

10 x weten waard

Alle praktische linkjes, tips en tricks voor je eerste weken op één pagina, namens jouw HR team.

Gemeenschappelijke diensten

Administratief Centrum (AC), ICT Services (ICTS) en Facility Services (FS)

Auteursrecht in het onderwijs

Begin 2021 is de nieuwe Easy Access-regeling HBO ingegaan waarmee de hogescholen afspraken hebben gemaakt met de uitgevers over het gebruik van auteursrechtelijk beschermd materiaal in het onderwijs.

Blijf op de hoogte

Welke nieuwsbrieven komen wanneer uit?