NIEUWSBRIEF SOCIAL WORK


Nummer 1, Studiejaar 2020-2021

BERICHT VAN DE REDACTIE (Sabina Nahar, Heleen Mengelder, Martijn Pool)

Na een heerlijk zomerreces zijn we nu weer terug en hebben we weinig tijd om rustig in te komen. We hebben meer studenten dan ooit, een nieuw studiejaar wat we voor het eerst draaien (SW Jaar 2!), nog steeds maken we de overgang naar (bijna) volledig online, zetten we stappen om nog meer resultaatverantwoordelijk te worden en proberen we MS Teams eigen te maken. Maar, als ik voor jullie mag spreken, missen we vooral nog steeds het fysiek aanwezig zijn en elkaar en onze studenten zien op onze vierde verdieping. Het blijft voorlopig nog een situatie die we liever anders zouden zien.

Het wordt weer een intensief en spannend studiejaar. Maar ik heb volledig vertrouwen in ons en we gaan linksom of rechtsom er weer alles aan doen om onze studenten zo goed mogelijk voor te bereiden op het werkveld waar ze over een paar jaar professionals in zijn. Want WE ARE BACK, WE ARE SOCIAL WORK & WE ARE READY TO GO!

Dit is de eerste nieuwsbrief van het studiejaar en het is een volle editie! Onder andere een update van de Key-users MS Teams, de gedachten van onze teamcoach Jolande, een paar vacatures en korte mededelingen over rooster, gebruik van ruimtes en aanwezigheid op onze vierde verdieping. En we hebben een nieuwe vaste katern: trainingen en workshops. Met deze keer ook de training online onderwijs van onze eigen Joep!

Hopelijk tot snel in het echt,

Martijn (namens de redactie)