KORTE MEDEDELINGEN (1)

Alleen rooster blok 1 op dit moment gepubliceerd

Vanwege corona maatregelen is alleen het rooster van blok 1 is gepubliceerd. Volgens de planning zal blok 2 op 23 oktober worden gepubliceerd en starten de lessen van blok 2 op 9 november.

Communicatie naar studenten - Start studiejaar bij SW

Welkomstkaart Studenten hebben in de zomer een welkom kaart ontvangen. In de introductie week hebben studenten een mail ontvangen waarbij wordt verwezen naar ons welkomstmagazine. Hierin staan praktische zaken (o.a. Newbie Gids) en nice to know zaken (wie zijn wij bij Social Work). Newbie Gids ook te vinden op de Start Studiejaarpagina. Welkoms-SMS Alle definitief ingeschreven studenten hebben op 24 augustus een Welkoms-SMS ontvangen. Tekst: NL: Hey, heb je er al zin in? Veel succes met de start van je nieuwe opleiding. Tot snel!

PattaXHva-Tas In de dagen voorafgaand aan de eerste "collegedag" krijgen studenten de officiƫle Patta-Tas. Studenten krijgen tijdens de studentcoaching lessen die fysiek in zogenaamde bubble groepjes de tas van hun studentcoach. @communicatieteam FMR dank voor het mogelijk maken van de tassen.

POWERPOINT SLIDES over Corona

Vanuit FMR is het verzoek gekomen om slides met instructie voor studenten in iedere BS course te plaatsen.

Het is een slide met corona instructies voor docenten /medewerkers, en een slide met corona instructies voor studenten.

Het zou daarnaast fijn zijn als jullie er in de eerste (online) lessen nog even aandacht aan besteden.

AANWEZIGHEID OP HvA & BEZOEKERSPROTOCOL

Samme en Danielle hebben t.a.v. de aanwezigheid uitgesproken dat het nemen van de eigen verantwoordelijkheid hierin gestimuleerd wordt. Het is dus aan jezelf of je wel/niet fysiek aanwezig wilt/kunt zijn. Als het er naar uitziet dat het onverantwoord druk wordt, gaan we bekijken of we hiervoor iets moeten regelen.

Daarnaast is er een bezoekersprotocol opgesteld. De HvA wil bezoekers welkom heten maar ook reguleren. Aanmelden van bezoekers dient te gebeuren via een link van Planon. De aanvrager kan inloggen en vervolgens het invulformulier invullen.

Ondersteuning bij...? Mailboxen binnen SW

Wist je dat we centrale mailboxen hebben voor de ondersteuning bij Social Work? Mail ons: Brightspace Brightspace-sw@hva.nl Relatiebeheer Relatiebeheer-sw@hva.nl MS teams Msteams-sw@hva.nl Onderwijslogistiek owl-sw@hva.nl HR & Finance hrfinance-sw@hva.nl Nieuwsbrief & Social Media items redactiesw@hva.nl

Communicatie communicatiesw@hva.nl Informatiepunt / Algemeen info-sw@hva.nl