Bericht(en) van het OMT

BEHOEFTE AAN EEN KOFFIE- BIJPRAAT - OF OVERLEGMOMENT? Dan kan dat natuurlijk. Van meerdere kanten kreeg ik het verzoek om wat meer in beeld, bereikbaar te zijn en zelf mis ik de verbinding ook. Daarom heb ik ruimte in mijn agenda geblokt voor een persoonlijk koffie/bijpraatmoment.

Wil je me spreken, kort iets vragen of gezellig even bijpraten dan kan dat elke dinsdag en donderdag tussen 9.00 – 10.00 uur.

Hierbij de uitnodiging om er gebruik van te maken. Stuur een mail naar Heleen (h.mengelder@hva.nl) en zij plant het koffiemoment in. Dit geldt natuurlijk ook voor het maken van een afspraak met Samme. Vooralsnog heeft hij hiervoor nog geen vast moment geblokt. Als deze behoefte er wel is, laat het dan weten. Tip: heb je tussendoor korte vragen, kijk dan of je ze aan een van de collega’s van de kernteams van het OBP kunt stellen. Zij weten vaak ook het antwoord op je vraag en kunnen veel zaken zelfstandig afhandelen. Het info/servicepunt (info-sw@hva.nl) weet over het algemeen wie je voor welke vraag het best kunt benaderen.

EXTRA TEAMOVERLEG? Daarnaast wil ik uitspreken dat ik begrip heb voor de teleurstelling die bij iedereen heerst n.a.v. de nieuwe lockdown maatregelen. Het wordt er allemaal niet makkelijker op om het onderwijs goed te blijven organiseren. Als jullie als team behoefte hebben om met mij hierover in gesprek te gaan, laat het mij weten. In blok 1 en 4 van elk studiejaar staan de reguliere overleggen in de planning. Maar tussendoor kunnen jullie mij, naar behoefte, natuurlijk altijd een keer extra uitnodigen voor een teamvergadering. Het is en blijft een moeilijk studiejaar, en we zijn er nog niet, maar met elkaar gaan we het redden. Pas goed op jezelf en elkaar en trek aan de bel als je ondersteuning nodig hebt.

Ik kijk er naar uit om jullie weer te zien. Hartelijke groet, Danielle