Coaching voor jou!

Hoe ga jij om met deze pandemie? Waar loop jij tegenaan? Wat gaat goed in jouw team, en hoe kun je nog meer verbinden, verbeteren en versterken?

Je kunt je aanmelden voor de volgende coaching-modules: 1) Individuele coaching: heb jij behoefte om jouw ervaringen en dilemma’s individueel te bespreken met een coach, dan kun je je inschrijven voor individuele coaching. Het aanbod geldt voor 3 sessies, maar het kan ook een éénmalig gesprek zijn. Mocht je na afloop van de 3e sessie in samenspraak met de coach tot de conclusie komen dat je meer nodig hebt, dan kun je dit aanvragen bij jouw leidinggevende.

2) Teamcoaching: bij deze module meldt één contactpersoon een team aan om een middag een coachsessie te doen met elkaar. Onder begeleiding bespreek je bijvoorbeeld hoe je een positieve balans vindt in de taakverdeling of hoe je de juiste focus behoudt met elkaar. De maximale groepsgrootte is 15 personen. Is jouw team groter en wil iedereen deelnemen, dan wordt de groep gesplitst.

3) Groepscoaching: wil je of kun je je niet met een team inschrijven, dan kun je je inschrijven voor één van de middagsessies op maandag 8 februari, woensdag 10 februari of vrijdag 19 februari. Onder leiding van een coach deel je je ervaringen en steun en versterk je elkaar. Dit kunnen ook mensen buiten je eigen afdeling of opleiding zijn.

4) Coaching voor teamcoördinatoren: op maandag 1 maart van 14:00-17:00 uur is er één bijeenkomst speciaal voor teamcoördinatoren (teamleiders). Als teamcoördinator ga je in gesprek met collega’s over de ervaringen in je team en deel je kennis met elkaar.

Aanmelden Je kunt je tot 15 februari via het inschrijfformulier aanmelden voor één of meer van de bovenstaande coaching-modules. Aarzel niet te lang want er is een gelimiteerd aantal plaatsen.