Programma Praktijkmarkt SW Afstudeerfase 16 & 18 februari 2021

Volgende week vinden de online Praktijkmarkt Afstudeerfase SW op dinsdag 16 februari en donderdag 18 februari plaats voor SW Jaar 2. Op dinsdag is de Praktijkmarkt voor Profiel Welzijn en samenleving en Profiel Zorg. Op donderdag voor Profiel Jeugd.

De Praktijkmarkt verloopt via MS Teams. De links naar de sessies staan in het programma bij de organisaties.

Het programma is ingedeeld in drie tijdvakken (10.00-12.00 uur; 12.00-14.00 uur; 14.00-16.00 uur). Elk tijdvak is verdeeld in vier sessies van 30 minuten, zodat de studenten zoveel mogelijk organisaties (maximaal 12) kunnen bezoeken en de studenten hopelijk gespreid de organisaties bezoeken. In elk tijdvak staan de organisaties (op alfabetische volgorde) die in dat tijdvak aanwezig zijn. Hierbij staat ook voor welk profiel de organisatie praktijkplaatsen heeft, de url naar hun website en de MS Teams link. Aan het eind van het programma staan uitgebreidere omschrijvingen van de organisaties, met links naar hun website en eventueel mooi filmmateriaal. We hebben het programma maandag met de studenten gedeeld via Brightspace. Zij hebben ook dit formulier erbij gekregen zodat ze zich kunnen voorbereiden en hun eigen programma kunnen samenstellen.

Verder zijn de studentcoaches op de hoogte gesteld en gevraagd hier nog extra op te attenderen en te bespreken indien mogelijk.

De organisatie van de Praktijkmarkt is een samenwerking tussen Praktijkbureau Afstudeerfase SW, Externe Betrekkingen, Kernteam Relatiebeheer en Kernteam Communicatie.