UPDATE MS TEAMS / BRIGHTSPACE

door key-users Masja Veerman en Annelies van Wendel de Joode

MS TEAMS EN WERKEN IN DE VERKENNER

Het advies is: 1. Maak zoveel mogelijk gebruik van korte map- en bestandnamen. Als je veel tekens in je bestandsnaam hebt staan, krijg je een foutmelding en kan het bestand niet geopend worden. In je verkenner kun je ook geen nieuwe mappen aanmaken als het maximaal mogelijke aantal tekens al behaald is. Let er dus op dat je je bestandsnamen niet te lang maakt of niet teveel mapjes in mapjes maakt. 2. Voorbeelden kortere namen en afkortingen van veel voorkomende woorden staan in het document wat je kunt vinden in het team Social Work Breed het kanaal Algemeen. Onder dit kanaal Algemeen vind je ook meerdere handleidingen MS Teams / BrightSpace.

BREAKOUTROOMS TIPS

Klik hier voor tips hoe de breakoutrooms optimaal te gebruiken!

10 NIEUWE FEATURES IN TEAMS!

BRIGHTSPACE

Nieuwe medewerkers kunnen zich inschrijven voor een FMR basistraining BrightSpace. Digitale didactiek, blended learning en hybride onderwijs (l.prikanowski@hva.nl) De DLO Innovatiepartners delen graag hun expertise, kennis en ervaringen. Een interessante paper is The Hybrid Classroom, geschreven door Kristin Webb en Peter Dekker, over hybrid learning. De paper is via de links beschikbaar in het Nederlands en in het Engels.

Word lid van de LinkedIn groep DLO Innovatiepartners om in contact te blijven. Voor het terugkijken van de webseminars, kijk op het Youtube kanaal van DLO. Kennisclip met tips en tricks voor efficiƫnt nakijken. Voor meer informatie kijk op de website digitaalonderwijs.mijnhva.nl.