AGENDA

OPEN DAGEN (ONLINE) 30 maart (avond)

Studenten kunnen zich aanmelden voor een gesprek met een studentcoach en studenten, een opleidingspresentatie of een proefles.

PROEFSTUDEREN 19 april (online)

Meer informatie hierover lees je hier

PRAKTIJKMARKT

19 april (online) : praktijkmarkt/speeddate jaar 1

INCLUSIEF COMMUNICEREN : MINDER LULLEN, MEER DOEN

25 maart 19.00 - 20.30 uur (live via Pakhuis de Zwijger) Georganiseerd vanuit Floor, het cultureel platform van de HvA, in samenwerking met het programma Diversiteit en Inclusie.

Werkveldconferentie 27, 28 en 31 mei

De Werkplaats Sociaal Domein Amsterdam en Omgeving en de opleiding Social Work organiseren een driedaagse werkveldconferentie voor partners, studenten, docenten en onderzoekers. Het thema van dit jaar is collectivering.

ONLINE TRAININGEN MICROSOFT TEAMS

Er worden op verschillende 'instapniveaus' traningen en workshops aangeboden. Gevraagd wordt om je voor deze trainingen en workshops aan te melden. Je kunt hiervoor de link gebruiken die bij de training/workshop staat vermeld. Alle sessies worden nu één keer per week gegeven, en duren anderhalf uur. Voor de workshops geldt een minimum aantal deelnemers.

Meer informatie over inhoud en link om deel te nemen vind je op de A-Z lijst onder MS teams.

ROOSTER KOPPELEN AAN OUTLOOK AGENDA

Hoe koppel je je rooster ? De instructie hiervoor kun je vinden via deze link. Bij eventuele wijzigingen in het rooster, worden deze automatisch ook verwerkt in je Outlook agenda.