MEDEDELINGEN

MEDEDELINGEN

MEDEDELINGEN

HEB JIJ JE AL AANGEMELD VOOR DE SOCIAL WORK BREAK - PAASLUNCH EDITIE?

De eerste SW break is helaas nog online, maar we starten wel met een speciale editie! Een Paaseditie van de SW break. Wanneer? Donderdag 1 april, 12.30 – 13.30 uur. Mocht je er online bij willen zijn, en een paaslunch willen eten, dan moet je je deze keer van tevoren opgeven door je in te schrijven via het aanmeldformulier.

SIGNAALPROCEDURE

Kernteam Communicatie, het OMT en de OC hebben een signaalprocedure opgesteld op basis van gesprekken en de verantwoordelijkheden van de portefeuilles.

De signaalprocedure beschrijft de wijze waarop studenten verbeterpunten, kansen en mogelijke positieve veranderingen voor de opleiding het meest effectief bespreekbaar kunt maken.

Klik hier voor het document. Het wordt ook gedeeld met de studenten en krijgt uiteindelijk een vaste plek op de site van SW.

8 APRIL - FMR Symposium

‘Inclusie Hands-on’

Onze collega Harmen Kamst laat weten dat hij op dit symposium een workshop (‘het marsmannetjes-perspectief’) geeft waarbij hij wordt geassisteerd door twee SW studenten. Ons onderwijs zó vormgeven dat iedere student zich welkom voelt, thuis voelt en op een gelijkwaardige manier behandeld wordt - ongeacht verschil in bijvoorbeeld cultuur, religie, achtergrond, seksuele voorkeur of beperking.

Om daarnaartoe te werken organiseert de opleiding Toegepaste Psychologie, de afdeling Onderwijs en Onderzoek FMR en het HvA programma Diversiteit en Inclusie het online symposium ‘Inclusie Hands-on’.

Geïnteresseerd naar het dagprogramma en de andere workshops? Hier vind je het overzicht.

NIEUWSBRIEF LEVEN LANG ONTWIKKELEN

Klik hier voor de nieuwe editie van de nieuwsbrief van Leven Lang Ontwikkelen.

Met updates en ontwikkelingen rondom LLO binnen de HvA. Maar ook buiten de HvA is LLO volop in beweging. Hierover ook informatie.