FUN & FIT @ SOCIAL WORK

Hopla! De 1e Social Work Break 2021 zit erop! Donderdag 1 april hebben we sinds lange tijd weer eens gezamenlijk geluncht en wel in Paasstijl.

De lunch werd, in de ochtend, bij iedereen thuis bezorgd. We zaten dus allemaal aan hetzelfde broodje, croissantje, sapje en paaseitje!

Voor het eerst, sinds de Corona uitbraak, hebben we met 52 collega’s nieuwtjes en updates gedeeld tijdens een Social Work break. Een online 'break' haalt het natuurlijk niet bij een fysieke SW break, maar toch was het heel fijn om velen van jullie weer even te zien. Na de SW update zijn we in break-out rooms uit elkaar gegaan en is er gebatteld. Welk team kon, in ca 5 min, het leukste lente gedicht maken. Bianca, van de examencommissie, was als jurylid aanwezig om het team aan te wijzen met het meeste dichterstalent. Het team van Joep, Michiel L, Angelique, Joyce B, Simona, Noor en Didi schudde een meesterlijk gedicht uit de mouwen (zie hieronder) en heeft daarmee gewonnen. Gefeliciteerd y’all!

Zij hebben gewonnen: een 2 uur durende, (online) klei-workshop: 'Klei je collega!' Gerard, van Atelier Hatseflats, gaat hen alle benodigdheden opsturen en ze in twee uur de fijne kneepjes van het vak bijbrengen. Veel plezier gewenst!

Sturen jullie mij de foto's van het eindresultaat nog door? Dan plaatsen we deze in een volgende NB en kan iedereen genieten van de expositie 'een collega in klei'😉

Het winnende gedicht:

'Olee, olee, olee, CMV, SPH, MWD, weg er mee! De lente is zo fijn, helaas zitten wij binnen online. Vogels beginnen te fluiten, Social work mag zo weer naar buiten. Ik vind daarin geen hinder, want ik voel in mijn buik een vlinder'.

Tenslotte is er met Samme nog een prank uitgehaald. Hij kreeg namelijk tijdens de geplande paaslunch de sleutel van zijn nieuwe huis en kon er dus helaas niet bij zijn. We hebben hem met alle collega’s tegelijk geappt om hem van harte te feliciteren. Het was er immers een perfect moment voor… 😉. Voor wie erbij was bedankt! Voor wie er niet bij was, tot de volgende keer…

Vrolij(ei)ke groet, Cilvy