CORONA UPDATE

Gebruik lokalen

Sinds 10 mei hebben we weer de mogelijkheid om gedeeltelijk fysiek onderwijs te geven aan onze studenten. Veel van jullie maken hier ook gebruik van. Er stonden echter ook enkele lokalen leeg die wel ingeroosterd stonden. Mocht je jouw lokalen toch niet willen gebruiken, dan mag dit natuurlijk, maar laat dit dan wel weten, zodat collega's die meer fysiek onderwijs zouden willen geven hier gebruik van kunnen maken.

Laat dit weten aan Kernteam Onderwijslogistiek (owl-sw@hva.nl). Dan kunnen die aan andere collega's nog toegewezen worden.

Kijk op onze Start Studiejaar pagina!

Zelftesten aanvragen

Het is voor studenten en medewerkers in het hoger onderwijs mogelijk om zelftesten te bestellen via www.zelftestonderwijs.nl. De zelftest is een test die je zelf kan afnemen om snel te zien of je besmet bent met het coronavirus. Door jezelf te testen help je een besmetting (eerder) signaleren en voorkomen dat het virus ongemerkt verder verspreidt. Het gebruik van een test is vrijwillig. Op de campus blijven de maatregelen gelden om elkaar veilig fysiek te ontmoeten, zoals het dragen van een mondkapje en het houden van anderhalve meter afstand.