KEN JIJ JE NIEUWE COLLEGA AL?

Dit studiejaar zijn er een aantal nieuwe (tijdelijke) collega’s aangesteld. Daarnaast zijn er ook (tijdelijk) docenten aangesteld om zieke collega’s te vervangen. Nieuwsgierig geworden naar de nieuwe collega’s? We laten jullie hier nader kennismaken met hen. In deze NB het 'verhaal' van Madelon Koster.

Wij hebben haar een aantal vragen voorgelegd. Hierop heeft zij onderstaande antwoorden gegeven.

Als je haar binnenkort tegenkomt, heeft ze vast genoeg aanleiding gegeven om met haaar verder in gesprek te gaan.

Madelon Koster

Woont in Amsterdam-Noord, werkzaam bij SW vanaf 22 april 2021, als proces ondersteuner in het Kernteam HR & Finance

'Ik woon met mijn gezin (partner, zoon 13 jr, dochter 11 jr) heerlijk in landelijk Amsterdam Noord. Dit houdt in op warme zomerdagen op loopafstand zwemmen in het IJ, ’s winters schaatsen op de vele plassen en slootjes. Daar tussenin heerlijk genieten van de rest van Noord en de snelle verbinding met de centrumzijde van Amsterdam. Want, alweer 27 jaar geleden, ben ik hiervoor vanuit het gezellige Brabant naar toe gekomen.

Na twee studies en aantal jaren werken in de creatieve sector (project management, styling, artdirection in film, tv en evenementen) ben ik door mijn privé situatie in contact gekomen met zorg en welzijn. Ik heb hier in totaal 2,5 jaar mantelzorg (zeg maar gerust projectmanagement en coördinatie) voor gedaan. Daarnaast werkte ik als projectondersteuner bij diverse buurtprojecten en als office coördinator bij een internationaal media concern. Naast het genieten van mijn gezin en werk ga ik zodra het weer kan helemaal los op het strand, kunst & cultuur, met vrienden bourgondisch dineren of al zittend op het terras genieten van de psychologie en lifestyle om mij heen. Ik leef zoveel ik kan duurzaam en sportief met mijn laatste uitdaging: 5 kitesurf lessen! Na een warm (online) welkom van het ondersteuningsteam van Social Work heb ik heel veel zin om van start te gaan en het team plus de HvA te leren kennen en te ondersteunen. Hopelijk ontmoeten we elkaar binnenkort!' *****

1. Ben jij een ochtend- of een avondmens? Bij zonnig weer een ochtendmens (starten met een heerlijke cappuccino in het ochtend zonnetje voordat de rest in huis wakker wordt). De andere dagen een avondmens. 2. Hoeveel tijd breng jij door met jouw familie? Mijn familie is internationaal, dus live zien we elkaar niet zoveel. Gelukkig houdt Facebook en Whatsapp ons tussentijds op de hoogte😊

  1. 3. Noem één raar ding aan jezelf? Ik geloof in het motto ‘iedere gek heeft zijn gebrek’ dus ook ik. Ik houd van gezellige chaos echter als ik voor een voordeur van een ander sta leg ik altijd de deurmat even recht.
  2. Geen idee waarom?!
  3. 4. Wat eet je het liefst op je boterham? Ik ben een echte Bourgondiër en houd van vele (internationale) smaken. Maar wat er iedere dag wel ergens oppopt is een boterham/ cracker met belegen kaas.

5. Hou je meer van honden of van katten? Opgegroeid met honden (nou ja, mopshond en Franse buldoggen 😉).

6. Wat brengt een lach op jouw gezicht? Ondeugende ogen en het geluk van een ander.