AGENDA

STUDIEKEUZECHECK

Een verplicht onderdeel van de inschrijving is de studiekeuzecheck. De volgende data zijn hiervoor ingepland: • 7 juni • 28 juni

De studiekeuzecheck van de opleiding Social Work bestaat uit een online cursus die thuis wordt doorlopen. De cursus bestaat uit algemene informatie over de opleiding. Verder maakt de toekomstige student een onderdeel uit het lesprogramma over de vorming van identiteit en socialisatie, en een opdracht op basis van een webcollege over diversiteit.

JAARAFSLUITING SW

8 juli

Afsluiting van studiejaar 2020-2021 met het hele SW team. Helaas kunnen we jullie hierover nog geen concrete mededelingen doen. De combinatie van de bestaande Coronaregels en de versoepelingen maken het momenteeel lastig om een definitieve invulling en locatie te bepalen. In de volgende NB volgt meer info.

MIDTERM REVIEW cluster Social Work 4 november 2021

ONLINE TRAININGEN MICROSOFT TEAMS

Er worden op verschillende 'instapniveaus' traningen en workshops aangeboden. Gevraagd wordt om je voor deze trainingen en workshops aan te melden. Je kunt hiervoor de link gebruiken die bij de training/workshop staat vermeld. Alle sessies worden nu één keer per week gegeven, en duren anderhalf uur. Voor de workshops geldt een minimum aantal deelnemers.

Meer informatie over inhoud en link om deel te nemen vind je op de A-Z lijst onder MS teams.

ROOSTER KOPPELEN AAN OUTLOOK AGENDA

Hoe koppel je je rooster ? De instructie hiervoor kun je vinden via deze link. Bij eventuele wijzigingen in het rooster, worden deze automatisch ook verwerkt in je Outlook agenda.