NIEUWSBRIEF SOCIAL WORK

Nummer 17, 2020-2021

De landing is ingezet

De zomervakantie ligt op 5 weken afstand. Dus kunnen we met recht zeggen dat we ‘de landing hebben ingezet’. De komende weken ligt de focus vooral op zaken afronden, ' de puntjes op de i' zetten en klaarmaken voor het nieuwe studiejaar. Vervolgens mogen we ons richten op ontspanning en onze vakantiebestemmingen gaan ontdekken. Ik weet niet hoe dat bij jullie is, maar ik heb nog nooit zo laat een keuze gemaakt voor de vakantie. Dat heeft natuurlijk alles (what’s new 😊) met Corona te maken. We moeten vakantiekeuzes nu op ‘land-kleur’ maken en bij voorkeur in bezit zijn van een vaccinatiebewijs of Coronapas. Helaas dus nog geen sprake van voorpret beleven maar meer aan voorwaarden voldoen.

Met de vaccinaties, die nu in sneltreinvaart worden gezet, ga ik ervan uit dat we nu toch wel in het ‘staartje’ van de Corona zitten. Volgend jaar hoop ik dat we allemaal weer vakantie-voorpret gaan beleven. Voor deze zomer ga ik me binnenkort buigen over de kaart van Europa en kijken welke ‘gele landen’ mij mogen en kunnen verrassen. Ik hoop dat het er zoveel gaan worden, dat ik hierbij keuze-stress ervaar. Ik ben benieuwd naar jullie bestemmingen.

Blijf je in Nederland dan hoef je geen kleur te bekennen: Nederland kleurt deze sportzomer zeker en alleen maar oranje!

In deze nieuwsbrief een bericht over de lancering van de Sharepoint site SW, de introductie, die komend studiejaar anders dan anders wordt ingevuld, zoals altijd enkele mededelingen, Lise Licht Uit en nog veel meer!

Veel leesplezier! Namens de redactie, Heleen