MEDEDELINGEN

MEDEDELINGEN

MEDEDELINGEN

ZELFTEST AANVRAGEN / AFSPRAAK MAKEN SNELTEST

Het is voor studenten en medewerkers mogelijk om zelftesten te bestellen via www.zelftestonderwijs.nl. De zelftest is een test die je zelf kan afnemen om snel te zien of je besmet bent met het coronavirus. Door jezelf te testen help je een besmetting (eerder) signaleren en voorkomen dat het virus ongemerkt verder verspreidt.

Ook is het mogelijk om een sneltest af te laten nemen. Hiervoor dien je een afspraak te maken, je kunt niet zomaaar aan komen lopen. Tevens willen we benadrukken dat we op onze locaties alleen asymptomatisch testen. Heb je klachten: ga dan langs bij een GGD-locatie. Wij gaan ervan uit dat je alleen naar onze onderwijsgebouwen komt wanneer je geen klachten hebt! STAPPENPLAN AFSPRAAK SNELTEST Wil je een afspraak maken, dan doorloop je de volgende stappen: 1. Ga naar de website (zie hieronder) en maak een afspraak op de gewenste datum en tijd (let op: vol is vol) 2. Vul al je persoonlijke gegevens in 3. Voer de unieke bedrijfscode in en klik op 'controleren' 4. Klik dan pas op 'reserveren' en je afspraak is gemaakt

Locatie Kohnstammhuis: http://www.covidsnelteststraat.nl/wibauthuis HVALWB2021! Overigens het gebruik van een zelf/sneltest is vrijwillig. Op de campus blijven de maatregelen gelden om elkaar veilig fysiek te ontmoeten, zoals het dragen van een mondkapje en het houden van anderhalve meter afstand.

LAATSTE EDITIES Nieuwsbrief SW / Studentenmagazine SW Het eind van het studiejaar is in zicht! Voor de NB SW is de laatste uitgave op donderdag 1 juli, en voor het Studentenmagazine op donderdag 24 juni.

Heb je kopij dat nog voor de zomer verspreid moet worden? mail het naar redactiesw@hva.nl

VAN TOETSCULTUUR NAAR FEEDBACKCULTUUR. HOE DOEN ZE DAT BIJ FBE?

De Faculteit Business & Economie wil dat het leerproces van de student meer voorop komt te staan, wil af van de heersende focus op toetsing en wil de feedbackcultuur bevorderen. ​Het ontwikkelen van feedbackgeletterdheid van de student is een essentieel onderdeel in het creëren van deze feedbackcultuur. Hoe doe je dat?

Klik hier voor de feedbackgids

Oproep voor online uitwisseling Hogeschool Finland (Karelia University) – werken met ouderen in (leeftijds) vriendelijke omgeving.

Hoi collega’s, onze partnerhogeschool in midden Finland (Karelia University) vraagt online uitwisseling met studenten en collega’s over het werken met ouderen in een (leeftijds) vriendelijke omgeving. Wie heeft hier zin in? Het is een fijne partner, betrouwbaar en ze spreken allemaal goed Engels, ze houden van Amsterdam dus wie weet komen ze nog wel langs met een groepje. Wie adopteert de ouderen en wilt dit samen met mij verder vormgeven? Stuur mij een mail op: j.c.bakker@hva.nl

Groet,

Tanny Bakker