UPDATE MS TEAMS / BRIGHTSPACE / ICT systemen

door key-users Masja Veerman en Annelies van Wendel de Joode

Migratie V:schijf mappen naar MS Teams

MS Teams - Afwezigheidswizard

Agenda uitnodiging

Let op dat als je in een groot Team van MS Teams zit dat je in de uitnodiging niet het kanaalnaam toevoegt. Anders krijgen alle leden van het gehele Team jouw uitnodiging in zijn/haar agenda. En dat is niet handig 😊 Klik hier voor een handleiding!

Ben je afwezig zet dan niet alleen je afwezigheidswizzard aan in Outlook maar ook in MS TEAMS! Doe je dit niet dan ontvang je bij afwezigheid bijvoorbeeld i.v.m. zwangerschap, ziekte etc. via Teams nog steeds berichtjes en vragen. De autoresponder kun je als volgt aanzetten • Klik op je avatar rechtsboven in je MS Teams scherm • Ga naar "Instellingen" • En dan voilà 😉

Afgelopen weekend zijn de laatste mappen met inhoud van de V:schijf gemigreerd naar MS Teams. Dit betekent dat de migratie voor het cluster Social Work is afgerond 😊

Vragen?

Alles wat je wilt weten over Microsoft 365 vind je op de site van FMR Microsoft 365. Heb je meer vragen? Mail naar de Key-users Masja Veerman en Annelies van Wendel de Joode: msteams-sw@hva.nl MS Teams benader onze studentassistenten: Samira Hoogvliets: Chat direct met mij in MSTeams! (werkdag maandag) Robin de Vries: Chat direct met mij in MSTeams! (werkdag dinsdag) Chahida El Belkasmi: Chat direct met mij in MSTeams! (werkdagen woensdag tot 15:00 uur en vrijdag)

BRIGHTSPACE

Aanmaken inleverboxen

In de praktijk blijkt dat een aantal docenten door studenten te beoordelen documenten per mail laten aanleveren. Dit is niet de bedoeling. Maak hiervoor altijd een inleverbox in BrightSpace aan. Je kunt ons altijd mailen en hiervoor een afspraak inplannen zodat we je dit kunnen laten zien. Bij het aanmaken van de inleverbox is het van belang te kiezen voor “Uiterste datum/Has due date” inleveren en niet voor Einddatum/End date. Als je kiest voor Einddatum/End date …… kan een student na de einddatum/End date……..niets meer in de inleverbox inleveren (uploaden). Het is dus niet nodig beide data in te vullen! Je kiest voor “Uiterste datum”.

Zie uitgebreide info over BrightSpace op de A-Z medewerkers lemma BrightSpace.

Heb je meer vragen? Mail naar brightspace-sw@hva.nl.

Of neem contact op met Lise Prikanowski, online didactiek medewerker BrightSpace: l.prikanowski@hva.nl.