UPDATE MS TEAMS

door key-users Masja Veerman, Annelies van Wendel de Joode en Martijn Pool

MIGRATIE V:SCHIJF NAAR TEAMS

Zoals in eerdere communicatie is aangekondigd gaan de bestanden van de V:schijf gefaseerd over naar MS Teams. Uiterlijk 1 december zijn alle mappen met inhoud gemigreerd.

Voor Social Work Jaar 1, Jaar 2, Jaar 3-4 staat de migratie gepland voor het weekend van 26 en 27 september. De mappen op de V:schijf worden geplaatst in de kanalen van de Teams. Zie de bijlage voor het overzicht welke map in welk Team wordt geplaatst. Dus bijv: de map V:\FMR\SW\Onderwijs\Studiejaar 1920\1920 03 Profiel1 J1 Welzijn Samenleving wordt geplaatst in het kanaal Profiel 1 Welzijn en Samenleving in het Team SW jaar 1. Jullie hoeven in principe niks te doen voor de migratie. Idealiter schoon je jouw mappen op voor de migratie. Opschonen kan eventueel ook na de migratie in MS Teams. Als de migratie is afgerond, kun je de mappen in MS Teams synchroniseren op jouw laptop. Als je dit doet, dan verandert er eigenlijk weinig aan jouw werkervaring. We snappen dat het voor sommigen van jullie spannend is om over te gaan. Mocht je nog vragen hebben of willen overleggen laat het vooral weten. Na de migratie zijn wij ook bereikbaar voor vragen. Indien er onverhoopt problemen ontstaan, gaan we ervanuit dat we die meteen kunnen oplossen. Ps. Het kan zijn dat mapnamen op de V:schijf korter zijn gemaakt. Dit is dan nodig, zodat de migratie succesvol afgerond kan worden.

De definitieve planning voor de migratie voor jouw team wordt zo spoedig mogelijk gecommuniceerd via e-mail.

WAT KUN JE DOEN OM MS TEAMS (NOG) BETER ONDER DE KNIE TE KRIJGEN?

- Stel jouw vragen via (msteams-sw@hva.nl). - Nodig een key-user uit bij een teamoverleg voor een presentatie en mogelijkheid tot vragen stellen.