(Digitale) welkomstkaart voor eerste lichting afstudeerfase SW

De portefeuillehouders studentbinding van de Afstudeerfase en Kernteam Communicatie hebben samen een digitale kaart gemaakt om de eerste lichting afstudeerfase, onze Social Work Pioniers, in het zonnetje te zetten. De kaart is gedeeld via Brightspace met de studenten.

Afscheidsrede Eltje Bos

Op dinsdag 28 september neemt Eltje Bos (lector) afscheid. Met haar vertrek houdt ook het lectoraat Culturele en Sociale Dynamiek op te bestaan. Tijdens deze bijeenkomst kijkt Eltje achterom en kijken onderzoekers van het lectoraat vooruit. U bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

Zoals het er nu uitziet zal de bijeenkomst live worden gehouden in de Kohnstammzaal, op de 9e verdieping van het Kohnstammhuis, Wibautstraat 2-4 in Amsterdam.

Intervisie nieuwe medewerkers

Vanaf deze maand gaan wij, Akbar Barani en Jolande Adema, teamcoaches Social Work, weer starten met de intervisie voor nieuw gestarte medewerkers. Binnenkort zal een mail verstuurd worden naar de mensen die bij ons bekend zijn om het eerste moment af te spreken. Mocht je ook een nieuw gestarte medewerker zijn of iemand die nieuw is in het team hierop kunnen attenderen, laat het ons dan weten en dan zorgen we dat je toegevoegd wordt aan een van de intervisiegroepen. Groet Jolande Adema: j.adema@hva.nl of 0641508171 Akbar Barani: a.a.barani@hva.nl of 0621158762

Jaarroosters 2023-2026 vastgesteld

Ter kennisname de vastgestelde HvA brede jaarroosters voor de komende studiejaren.

Klik hier voor het officiele document.

Vragen, tips of content voor de NB?

Stuur een mail naar redactiesw@hva.nl. Nieuw is dat je alle nieuwsbrieven nog kunt nalezen. De links naar de nieuwsbrieven staan hier opgeslagen.