Autumn is my favourite color

De afdruk van mijn slippers op mijn ‘zomervoeten’ gaan vervagen. En ook lijkt het of ik weer vaker in onze SW-kantoortuin dan in mijn achtertuin te vinden ben. Dit zijn voor mij twee signalen dat de zomer nu echt ten einde loopt.

Gelukkig is het geen abrupt afscheid maar loopt de zomer langzaam over in de herfst, een mooi aspect van onze vier jaargetijden. We genieten nog van de laatste mooie nazomerdagen en, zoals een collega zo mooi verwoordde, kun je de herfst al een beetje proeven.

De natuur gaat binnenkort in rust, maar doet dat in stijl door ons eerst nog te laten genieten van haar mooiste kleurschakeringen. Zij geeft ons haar laatste glimlach van het jaar. De komende weken wordt het weer genieten van de herfstkleuren in de bossen. Ik kijk er nu al naar uit. ‘Autumn is my favourite color’ en in de natuur kom je weer heerlijk tot rust. Ik hoop dat velen van jullie de herfstkleuren en de rust de komende weken ook gaan ervaren.

Bij SW gaan we zeker niet in rust, maar weer van start met een nieuw studiejaar en nieuwe activiteiten. En daarover is genoeg te lezen in deze Nieuwsbrief, zoals over de nieuwe studentreporters en over de bindingsweek in oktober voor de 1e jaars studenten. Verder hebben we weer een ‘goed nieuws flits’, vertelt Yvette over haar promotieonderzoek en is Sibel trots op een minor student. En meer!

Veel leesplezier! Namens de redactie,

Heleen