Inschrijfperiode minoren is open!

Als een student een minor wil volgen in semester 2 2021-2022, dan kan dat nu! De aanmeldperiode loopt van maandag 20 september om 08.00 uur en eindigt op zondag 3 oktober. De studenten schrijven zich in via SIS. Kijk op hva.nl/minoren voor het aanbod en de voorwaarden. Studenten kunnen ook de Minoren Kieswijzer gebruiken om te kijken welke minoren er bij ze passen en om alvast te oriƫnteren.

Deadline toetsen aanleveren blok 1 = 18 oktober 2021

Op 1 november 2021 starten de toetsweken van dit nieuwe studiejaar weer. De deadline voor het aanleveren van de toetsen die in de toetsweken worden afgenomen in blok 1 is uiterlijk maandag 18 oktober 2021. Dit geldt voor zowel schriftelijke toetsen als digitale toetsen in de toetsapplicatie TestVision Online. Voor toetsen in lesweken geldt altijd de deadline: 10 werkdagen voor de toetsdatum. Antwoordsleutels van fysieke meerkeuzetoetsen moeten hardcopy op het onderwijsbureau (WBH 03C06) worden aangeleverd. Voor het nieuwe toetsprotocol, het protocol voor studenten en het nieuwe toetsformat klik hier. In de A-Z voor medewerkers en studenten worden ze zsm bijgewerkt.

Bindingsweek eerstejaars 11-15 oktober

De week van 11-15 oktober staat volledig in teken van verbinding tot stand te brengen voor alle eerstejaars. Het doel is dat studenten zich langzaamaan thuis gaan voelen op de opleiding Social Work en dat ze een activiteit doen met hun medestudenten. Het introductieteam biedt de eerstejaars in de week van 11-15 oktober verschillende workshops aan waar ze aan kunnen deelnemen. De workshops zijn bedacht en samengesteld door studenten, docenten en professionals uit het werkveld.

Heb je deze week student coaching of spreek je de eerstejaars op een andere manier, moedig ze dan nog even aan om zich aan te melden. We rekenen op alles eerstejaars studenten (VT) šŸ˜Š

Bindingsweek eerstejaars

Introductieteam 1e jaar

Teruggave gereserveerde lokalen

Gebruik je lokalen niet? Geef ze dan terug, mail het kernteam Onderwijslogistiek SW, zodat het lokaal opnieuw kan worden ingeroosterd voor een andere collega.