Beleidsmiddag OBP 12 oktober

Heb jij je als OBP-er al aangemeld voor de beleidsmiddag FMR?

We leven op het moment van de ene verandering naar de andere. Een wendbare organisatie is daarom belangrijker dan ooit.

Tijdens de beleidsmiddag op 12 oktober nodigt Sander Nieuwland je uit om mee te denken over wat we nodig hebben om onze organisatie wendbaar en toekomstbestendig te maken. Hanneke Reuling, vice voorzitter CvB en portefeuillehouder Bedrijfsvoering, neemt ons mee in de ambities van de HvA vanuit het instellingsplan 2021-2026.

Aanmelden kan hier

Onderwijsuren begroting in MS teams

In MS Teams, Team Social Work Breed is in het kanaal General een bestandsmap aangemaakt voor de Onderwijsbegroting. Je vindt deze map in 16 P&C Cyclus onderwijsuren In deze map worden de onderwijs urenbegrotingen opgeslagen. Je vindt hier informatie over: 1. Beleid 2. Urenbegroting; a. Onderwijsuren 21-22 b. SVM-uren 21-22 c. NPO-uren 21-22 Heb je hierover vragen? Mail Rogier Fernhout.

OnderzoeksLab ’21 Sociale Agenda is van start gegaan!

Yes! We zijn nu LIFE! Graag neem ik je mee in de ontwikkeling van het OnderzoeksLab ’21. In samenwerking met de Sociale Agenda, het AKMI èn met de Gemeente Amstelveen (Werkplaats Sociaal Domein) zijn Jeroen Gradener en ik, Katja Pasman en Samira Shadid het OnderzoeksLab gestart. Onze goede collega’s Marieke de Goede en Jorien Scholze (2e jaars team Sociale Agenda) hebben meegedacht met het ontwerp. Waarom? En wat betekent dit? Het woord ‘OnderzoeksLab’ zegt het al, het is een laboratorium waar geëxperimenteerd mag worden op het gebied van onderzoek. Dit doen we samen met een enthousiaste en diverse groep, zoals actieve bewoners vanuit verschillende wijken, wijkcoaches van Participe, leuke studenten van jaar 2 Social Work met hun docentonderzoeker. Het leren van elkaar en in co-creatie aan het werk staat centraal in het OnderzoeksLab, door elkaar regelmatig te ontmoeten op plekken in de wijk.

Lees hier meer