Social Work Mededelingen tegel/course weer actief

Kernteam Communicatie heeft de Social Work Mededelingen tegel in Brightspace weer aangemaakt en gevult met alle studenten van het cluster Social Work. Via deze tegel communiceren we vanuit de opleiding direct met onze studenten. Verzoeken om berichten te plaatsen op deze course kunnen gestuurd worden naar communicatiesw@hva.nl. Mocht er een student aangeven niet in de tegel te zitten, laat dit ook weten.

Docenten en OBP worden ook nog toegevoegd aan de tegel, zodat ook jullie op de hoogte zijn van de berichten die gedeeld worden.

Programma Netwerk Studentbegeleiding & Coaching FMR

Er wordt nog volop gewerkt aan het programma voor studiejaar 2021-22. Een aantal data zijn al bekend en deze communiceren wij alvast. 9 november 2021 - Pilot intervisie (12.00-13.30 uur in MLH 07A24) Een coacheslunch waar slb’ers ervaringen uitwisselen op het gebied van coaching en begeleiding onder genot van een broodje. We werken met een intervisiemethode. Het streven is om elke maand een intervisie, coacheslunch te organiseren. De oproep wordt ook via MijnHvA gecommuniceerd. 16 november 2021 - Online Break (15.30 – 16.30 uur) HBO-rechten geeft een presentatie over de stand van zaken rondom het beleid op SB, waar het nieuwe programma ‘SB is van iedereen’ centraal staat. Afgelopen periode hebben sb’ers van HBO-Rechten meegedaan aan dialoogsessies onder leiding van Japke Ebbinge (leergang Loopbaancoaching) en Daphne Wiersma (lectoraat Kansrijke Schoolloopbanen). Verder zijn we nog een aantal programma’s aan het uitwerken waarover we jullie later informeren.

Dus genoeg ideeën, maar wij staan ook open voor voorstellen en suggesties vanuit de opleidingen!

Saskia Lammertsma & Bregje van Zundert Programmamanagers Netwerk Studentbegeleiding & Coaching FMR

Youtubers Gierige Gasten bij Patricia in de klas

De Youtubers Gierige Gasten gingen, omdat studeren duur is, proberen om gratis lessen te volgen. De vraag was of het ze zou lukken om een les binnen te sneaken zonder dat iemand het door heeft.

En welk lokaal lopen ze binnen? Het lokaal van onze filmdocent Patricia van der Does! :)

Exclusieve masterclass reeks “Naar jouw top” 2021 – 2022 i.s.m. De Balie

De masterclass reeks is bedoeld voor talentvolle 3de of 4de jaars studenten die hun eigen top willen bereiken. Bij elke masterclass neemt een “grote naam” de studenten mee in zijn of haar eigen verhaal. Net als vorig jaar lopen de aanmeldingen via het secretariaat rector. Er kunnen in totaal 30 studenten deelnemen. Studenten kunnen zich t/m zondag 24 oktober aanmelden.

Klik hier voor alle info en het programma!