Klimaatgesprekken en spreekuur Op korte termijn willen we medewerkers leren om klimaatgesprekken te voeren, in samenwerking met Sharona Ceha van Urban Management en klimaatgesprekken.nl. Om er zelf mee bezig te zijn en om dit wellicht met studenten ook te gaan doen. Het zou leuk en zinvol zijn als er meer mensen mee kunnen doen. Alle collegae zijn van harte welkom! Ben jij bezig met duurzaamheid in je onderwijs? Of nog helemaal niet? En lijkt het je wat om dit verder te ontwikkelen? Kom naar het inloopspreekuur duurzaam onderwijs, elke donderdag om 10.20 uur! Wibauthuis 4C44.

Of contact Rick Schellingerhout r.b.a.schellingerhout@hva.nl / (0621158722).

Centre of Expertise Urban Education events

Het Centre of Expertise Urban Education (Hogeschool van Amsterdam | Amsterdam University of Applied Sciences) organiseert de komende tijd samen met Pakhuis de Zwijger 6 bijeenkomsten. Op 16 november starten we met een bijeenkomst over politieke participatie van jongeren. Je bent van harte welkom. Aanmelden kan via: HvA presenteert: Urban Education - HvA Waar gaat de bijeenkomst over?: De stem van jongeren bij het vormgeven van de samenleving en politiek is belangrijk. Dit is voor jongeren zelf echter nog altijd niet vanzelfsprekend. Zij hebben maar al te vaak het gevoel dat hun stem er niet toe doet. Vooral jongeren met een mbo-achtergrond denken dat zij onvoldoende in staat zijn om een bijdrage te leveren aan de politiek. Mede hierdoor participeren zij minder in de formele politiek.

Meer info? Sameha Bouhalhoul

Informatie switchen van profiel semester 2

Studenten van SW jaar 1 en SW jaar 2 voltijd/duaal/deeltijd kunnen per semester 2 switchen van profiel. De deadline om dit door te geven is uiterlijk woensdag 17 december. Deze informatie voor de studenten wordt binnenkort gedeeld op de Brightspace course Social Work mededelingen en de courses van profielonderwijs. De studenten kunnen de switch kenbaar maken door een Forms in te vullen. Jaar 1 en 2 switchen na semester 1 21/22

uiterlijk 17 december 2021

Jaar 1 aanmelders voor 22/23 switchen van profiel

uiterlijk 26 augustus 2022

Voor studiejaar 2022-2023 switchen profiel van jaar 1 naar jaar 2

uiterlijk 26 augustus 2022

Wil je een lokaal, projectruimte of collegezaal reserveren nadat het rooster is gepubliceerd? Als het onderwijs gestart is worden de onderwijsruimtes, waar nog plek is, op de campus vrijgegeven om ad hoc te reserveren. Hier lees je hoe je dat kunt doen.