Hiphop connects

Toen ik twee jaar geleden mijn laatste hiphopwedstrijd danste had ik geen idee dat het ook echt mijn laatste wedstrijd zou zijn. Samen met mijn team van veertien dames met een waaier aan verschillende achtergronden dans ik al 15 jaar elke vrijdag. Minimaal twee keer per jaar hebben we een performance. We kennen elkaar door en door, weten precies wat we aan elkaar hebben en kunnen elkaar aanvullen op de momenten dat het nodig is.

Wat startte in het Zonnehuis in Amsterdam-Noord bracht ons helemaal naar dé poptempel van Amsterdam: Paradiso. Als ik dans ga ik volledig op in de muziek, choreo en de vibe. De combinatie van deze elementen zorgt voor een bepaalde energie. Vul dit aan met doorzettingsvermogen, focus en de prestatie komt vanzelf! Is de energie goed dan straal je dit uit en voelt het publiek dit ook. Hiphop is een vibe, een unity, een way of life. Je bent onderdeel van een movement die de focus legt op bundelen van krachten. Deze week is het allereerste HipHop Unite Event in Frankrijk. Nu ga ik mee voor de support en hoef ik zelf niet te dansen. Maar dat is okay. Ik ga genieten van de optredens, mij laten inspireren door de outfits.

In deze nieuwsbrief hebben we onze krachten weer gebundeld, heeft Peter prachtig nieuws en stelt Andre Temme zich voor. Natuurlijk zoals je van ons gewend bent een mededelingen, is Lise terug en heeft ze weer de nodige tips voor je. Kortom, genoeg te lezen.

Veel leesplezier! Namens de redactie,

Sabina