In tijden waarin het nieuws vaak negatiever is dan we zouden willen en daardoor positiviteit nog belangrijker is, hebben wij de GOED NIEUWS FLITS.

Heb je een mooi moment met een student gehad, een persoonlijk hoogtepunt, iets wat je met je team bereikt hebt.

Stuur je goede nieuws naar redactiesw@hva.nl

Omdat je nooit genoeg goed nieuws kan hebben ook nog deze flits van Sanne: Een paar weken terug was de P-uitreiking. En ik vind het belangrijk om de studenten hun perspectief over deze avond weer te geven in de komende nieuwsbrief. Dus bij deze een kort stukje van onze student Christopher en een foto (belangrijk; alle studenten hebben goedkeuring gegeven voor het publiceren van de foto).

'De propedeuse-uitreiking was voor mij een prachtig en onvergetelijk moment. Door Corona heb ik maar een paar van mijn klasgenoten kunnen ontmoeten. Om dit moment met de rest van de klas te kunnen delen was een bijzonder moment. Ook was het erg fijn dat iedereen voor elkaar een klein praatje hield. Veel van ons hadden elkaar nooit gezien of alleen aan het begin van het studiejaar. Het voelde daarom soms een beetje ongemakkelijk maar altijd ontzettend lief. En om ook nog een klein praatje van de leraar te krijgen was interessant. Sanne had veel momenten door het jaar onthouden waardoor je haar betrokkenheid kon voelen. Het was voor mij een moeilijk jaar door veel persoonlijke tegenslagen. Maar om mijn propedeuse in ontvangst nemen voelt als een passend eind voor een zwaar jaar. De avond maakte het werken het allemaal waard. Ik hoop dat volgend jaar er nog veel meer mensen hun P halen en dezelfde trots kunnen voelen.' Tweedejaarsstudent SW Jeugd Christopher Woodney