Gratis online trainingen via Goodhabitz Werk aan je eigen professionalisering op elk moment, op elk tijdstip en op iedere plaats met GoodHabitz, een online leerplatform met een diversiteit aan online trainingen. Gratis te volgen voor medewerkers HvA. De trainingen zijn te vinden op de A-Z lijst onder 'kortingen voor medewerkers'.

Voor meer informatie klik hier!

Informatie switchen van profiel semester 2

Studenten van SW jaar 1 en SW jaar 2 Voltijd/duaal/deeltijd kunnen per semester 2 switchen van profiel. De deadline om dit door te geven is uiterlijk woensdag 17 december. Deze informatie voor de studenten wordt binnenkort gedeeld op de Brightspace course Social Work mededelingen en de courses van profielonderwijs. De studenten kunnen de switch kenbaar maken door een Forms in te vullen. Jaar 1 en 2 switchen na semester 1 21/22: uiterlijk 17 december 2021 Jaar 1 aanmelders voor 22/23 switchen van profiel: uiterlijk 26 augustus 2022 Voor studiejaar 2022-2023 switchen profiel van jaar 1 naar jaar 2: uiterlijk 26 augustus 2022

Heb je nog vragen hierover? Mail Sabine of Annelies (Kernteam Onderwijslogistiek)

Vanuit het Kernteam Onderwijslogistiek

Inmiddels wordt er door kernteam Onderwijslogistiek in samenwerking met de portefeuillehouders en coördinatoren al weer gewerkt aan de aanleversheets voor de roosters van semester 2 -2122.

Zijn er naast de reguliere aanvragen voor het onderwijs, nog activiteiten, wijzigingen of aanvullingen voor semester 2? Raadpleeg hier de onderwijslogistieke planning.

Geef dit dan vóór vrijdag 26 november door aan kernteam Onderwijslogistiek via owl-sw@hva.nl!