KEN JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA'S AL?

Ook in de loop van het studiejaar starten er geregeld nieuwe collega’s. Nieuwsgierig naar de nieuwe collega’s? We laten jullie hier nader kennismaken met hen. In deze NB het 'verhaal' van Andre Temme. Hij is inmiddels al gestart met lesgeven.

Als je hem binnenkort tegenkomt, heeft zijn 'verhaal' vast genoeg aanleiding gegeven om met hem verder in gesprek te gaan.

Andre Temme

Woont in Amsterdam (Nieuw Sloten) werkzaam bij SW vanaf (eind) oktober 2021, Vak/programma - Sociale Agenda, Methodiek (dt en jr 1), scriptiebegeleiding (MWD-UJW)

Ik ben gehuwd met Louise en samen hebben wij onze dochter Nina. Louise werkt als juriste bij het Juridisch Loket in Amsterdam en Nina (reeds lang het huis uit) rond, met een stage, haar opleiding studie ‘Psychology: Behavioural Data Science’ af aan de UvA. Gelukkig is poesje Mickey niet met haar baasje Nina mee gegaan; die woont nog bij ons. Ik was eerder al verbonden aan de HvA (vanaf 2015 bij MWD), daardoor ken ik ook al een aantal collega’s. In 2018 heb ik nog twee groepen scriptiebegeleiding gegeven aan de opleiding SJD. Maar ja, tijdelijke contracten, jullie weten hoe dat gaat… Daarna hield het helaas op voor mij. Ik ben erg blij dat ik weer terug ben. Ik heb het lesgeven en de contacten met de collega’s erg gemist. Het lijkt mij erg leuk jullie allemaal te ontmoeten en nader te leren kennen. Ik heb voordat ik de switch maakte naar het onderwijs o.a. gewerkt als opbouwwerker in Amsterdam (Indische Buurt), bij een gemeente als wijkmanager (Amersfoort) en bij een woningbouwcorporatie (Alkmaar) in allerlei functies (van senior woonconsulent tot a.i. directeur). Mijn opleidingsachtergrond is Arbeids-, Organisatie & Beleidssociologie. Wanneer ik niet actief ben voor de school, mag ik graag lezen en/of muziek luisteren. Ik schrijf ook graag en ik musiceer zelf ook graag. Ik speel (alles een beetje) piano, saxofoon en gitaar. Gitaren mag ik ook graag zelf bouwen en in het verleden ben ik opgeleid tot pianotechnieker. Ik kan ze dus stemmen, repareren en restaureren.

Als ik al het bovenstaande niet doe, dan ben ik waarschijnlijk weg op de racefiets, of aan het wandelen. Maar meer waarschijnlijk, als het regent, kijk ik televisie.