NIEUWSBRIEF SOCIAL WORK


Nummer 3, Studiejaar 2020-2021

BERICHT VAN DE REDACTIE (Sabina Nahar, Heleen Mengelder, Martijn Pool)

Ik kijk naar buiten en spot niets ander dan een grijze natte wereld. De herfst is nu echt begonnen. Gelukkig zit ik binnen en ... blijf ik binnen. Ik bedenk me ineens dat dit toch wel een voordeel is van thuiswerken in dit onstuimige jaargetijde. Je komt nu niet regelmatig zeiknat op je werk aan.

Maar dat is dan ook meteen het enige voordeel van de online-realiteit. Ondanks dat we beseffen dat we het doen voor het 'goede doel' hebben we allemaal last van heimwee naar ons oude 'HvA-leven'. Vooral de verbinding lijkt verder weg dan ooit. Maar gelukkig hebben wij de nieuwsbrief! Hiermee proberen we iets aan deze verbinding te doen. Maar dat kunnen we niet alleen. Hiervoor hebben we jullie hulp en inbreng hard nodig. Hierbij de oproep : Stort onze mailbox vol met positieve verbindende verhalen die we kunnen plaatsen. Met het effect om samen, beetje bij beetje, de verbinding weer te ervaren. We zijn benieuwd naar jullie verhalen!

WE ARE SOCIAL WORK

In deze nieuwsbrief naast de update video van Samme, o.a. een update over MS teams, een nieuwe pagina 'Social work op Instagram', data van de online diplomeringen en een mooie foto van het huwelijk van Mirjam Top.

Veel leesplezier!

Heleen (namens de redactie)