MEDEDELINGEN

Overstappen naar Outlook agenda

Iedereen wordt geadviseerd om z.s.m. over te stappen naar het gebruik van de Outlook agenda. M.a.w. de papieren agenda niet meer te gebruiken voor werkafspraken.

Nu we elkaar praktisch alleen nog maar online ontmoeten is het inplannen van bijeenkomsten/vergaderingen een tijdrovende klus voor de collega's van de ondersteuning.

Als iedereen gebruik maakt van de Outlook agenda levert dit tijd op. Deze tijd wordt graag op een andere manier ingevuld in de ondersteuning van de teams. Daarbij is het ook voor jezelf handig en efficiënt om snel te kunnen zien of een collega aanwezig/beschikbaar is (mits iedereen de outlook agenda gebruikt).

Naast het opnemen van je werkafspraken is het ook mogelijk om je rooster (via rooster.hva.nl) te koppelen aan je Outlook agenda. De instructie hiervoor kun je vinden via deze link. Bij eventuele wijzigingen in het rooster, worden deze automatisch ook verwerkt in je Outlook agenda.

Kom je er niet uit dan helpen wij je graag. Stuur een mail naar Heleen (h.mengelder@hva.nl) of Kathinka (k.schaatsbergen@hva.nl), dan nemen we contact met je op.

Overstappen naar de outlook agenda heeft voor iedereen alleen maar voordelen. Gewoon doen!

“Mooie dag voor Mirjam & Sander.”

Op 12 september is Mirjam getrouwd. Mirjam en Sander willen alle collega’s hartelijk bedanken voor de aanwezigheid, online en ofline felicitaties, kaarten en bloemen.

Namens de opleiding veel geluk en liefde gewenst!

Vertrek Renate van Rheenen

Renate van Rheenen gaat per 1 oktober weg bij de resultatenadministratie en haar collega Marissa neemt haar taken dan over. Ze hebben een klein stukje opgesteld om kennis te maken én afscheid te nemen.

Mondkapjes medewerkers FMR

Vanwege de aangescherpte corona maatregelen en het dragen van een mondkapje in de gebouwen van de HvA, worde voor medewerkers stoffen mondkapjes aangeschaft vanuit FMR. Voor studenten wordt er op dit moment ook over gesproken. De mondkapjes zijn besteld. Als ze geleverd zijn, laten we dit weten.