TRAININGEN & WORKSHOPS

A phenomenal title

A phenomenal title

TRAINING MAKEN VAN EEN FILMPJE (FLITSCOLLEGE)

door Joep Holten Donderdag 22 oktober van 9:00 t/m 11:00, via MS TEAMS) Training maken van een filmpje (flitscollege) (donderdag 22 oktober van 09:00 t/m 11:00, via MS TEAMS) De inzet van flitscolleges wordt vaak gewaardeerd door studenten. Een filmpje kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat theorie behandeld is zodat je tijdens het live online contact niet alsnog hoeft te gaan zenden (zie o.a. dit voorbeeld). Het kost in het begin echter wel tijd om dit onder de knie te krijgen, deze training is erop gericht om je hierbij te ondersteunen. De volgende onderwerpen komen aan bod: - Programma's om een flitscollege mee te maken - Opbouw van een flitscollege - Inbedding van een flitscollege in het onderwijs - Trucs om je eigen tijdsinvestering te verkorten

Wil je deelnemen? Stuur een mail naar j.holten@hva.nl.

YOUR IDEAL CLASSROOM

door Dock 20 Na een half jaar online, gaan we in het najaar ook weer offline trainen! De inschrijving is geopend voor de training Your Ideal Classroom (YIC). Your Ideal Classroom is een tweedaagse training waar we met bevlogen docenten inzoomen op de vraag: Hoe creëren wij een ideale omgeving om te leren?

Datum Donderdag 5 en vrijdag 6 november 2020 Locatie Mennorode, Elspeet. Een prachtige plek midden in de natuur. Prijs €950,- (inclusief overnachting, maaltijden en trainingsmateriaal, exclusief BTW)

A phenomenal title

A phenomenal title