NIEUWSBRIEF SOCIAL WORK


Nummer 4, 2021

Ik moet eerlijk toegeven dat de moed mij wel een klein beetje in de schoenen zakte na de persconferentie van vorige week. Zoals zovelen denk ik ben ik redelijk klaar met de huidige situatie, het communiceren via het scherm en mis ik de HvA, mijn collega's, de studenten.

Toen kwam ik toevallig deze quote tegen van Abraham Lincoln: “The best way to predict the future is to create it.”

En deze gaf mij niet alleen wat hernieuwde positieve energie (nee, ik heb geen lijfspreuken op tegels in mijn huis! haha), maar past ook perfect bij waar wij elke dag mee bezig zijn! Wij maken zelf, of leiden studenten op om de toekomst te creëren!

In deze nieuwsbrief delen we ook met trots wat toekomstplannen die al realiteit zijn geworden! Volgende week brengen we onze eerste editie van ons Studentmagazine uit. Heb je nog content, stuur het naar ons op! En om op onze Social Work Instagram het studentperspectief beter te laten zien hebben we student social reporters die we graag al even aan jullie voorstellen!

Verder zoals altijd updates van MS Teams, vacatures, agenda en belangrijke informatie over AVG en nog veel meer! Veel leesplezier en onthou: blijf creëren (en inspireren)!

Martijn

(Ook namens de rest van de redactie Sabina en Heleen)