MEDEDELINGEN

DRINGEND ADVIES DRAGEN MONDKAPJE

N.a.v. de nieuwe, strengere maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus, doet de HvA doet een klemmend beroep op iedereen om bij elke verplaatsing in de gebouwen (gangen, trappen, liften) consequent een mondkapje te dragen. Vanaf maandag 19 oktober worden, bij de ingangen van de verschillende locaties, mondkapjes uitgedeeld door de stewards. Alle medewerkers krijgen bovendien vanuit de HvA een stoffen mondkapje thuisgestuurd. Daarnaast worden er stoffen mondkapjes verdeeld over de opleidingen en afdelingen. Deze kunnen gebruikt worden door medewerkers.

'Onze Huib' heeft op 8 oktober een koninklijke onderscheiding gekregen. Dat gebeurde tijdens zijn afscheidsbijeenkomst in het Wibauthuis. Bijna 300 mensen volgden de bijeenkomst via livestream. Huib was erg geliefd onder studenten. Uit handen van onderwijswethouder Kukenheim ontving hij een koninklijke onderscheiding. Huib mag zich voortaan Ridder in de Orde van Oranje-Nassau noemen.

GLOBAL ENTREPENEURSHIP WEEK @HvA/AUAS

Tijdens de week van 16 tot en met 20 november – de Global Entrepreneurship Week – zetten HvA Venture Center & Programma Ondernemerschap op de Hogeschool van Amsterdam het ondernemerschap in de spotlight. Innovatief, duurzaam en inclusief ondernemerschap is dit jaar het thema van een week vol activiteiten voor studenten, docenten en onderzoekers.

Meer weten en deelnemen, klik hier!

UPDATE - GROOT ONLINE WERKVORMENBOEK

Jullie hebben eerder aan kunnen geven of jullie Het Groot Online Werkvormenboek willen. De boeken zijn besteld en liggen hopelijk over een week bij jullie thuis op de mat!

"no one can whistle a symphony, it takes a whole orchestra to play it"

Koffiegroet van ons!