KEN JIJ ONZE 'BUITENDOCENTEN' AL?

Aan het begin van dit studiejaar zijn er meer studenten gestart dan verwacht. Als gevolg hiervan zijn er een aantal nieuwe (tijdelijke) collega’s aangesteld. Daarnaast zijn er ook (tijdelijk) docenten aangesteld om zieke collega’s te vervangen. Nieuwsgierig geworden naar de nieuwe collega’s? We laten jullie de komende weken wat nader kennismaken met een aantal van hen. In deze NB het 'verhaal' van Carina de Wit en Marjolein Udo.

Wij hebben hen een aantal vragen voorgelegd. Hierop hebben zij onderstaande verrassende antwoorden gegeven.

Als je deze collega's binnenkort tegenkomt, hebben ze vast genoeg aanleiding gegeven om met hen verder in gesprek te gaan.

Carina de Wit Pallas

Woont in Amsterdam, werkzaam bij SW sinds begin dit studiejr (1 sept. 2020), Vak/programma - Profiel onderwijs (zorg) & studentcoaching

1. Ben jij een ochtend- of een avondmens? Mijn voorkeur gaat uit naar de avond. Ik kan daardoor nooit vroeg naar bed omdat ik ontzettend veel energie heb. Daar heb ik vaak de volgende ochtend spijt van!

2. Wat doe je het liefst in het weekend? Als ik een drukke week heb gehad krijg ik er op de een of andere manier veel energie van als ik een weekend gepland heb staan met vrienden en familie. Ik heb deze contacten nodig om weer op te laden en vol positieve energie mijn nieuwe werkweek in te gaan!

3. Wat eet je het liefst op je boterham? Spaanse aardappeltortilla. Ik ben zelf half Spaanse en met zo’n boterham maakte mijn moeder mij altijd erg blij.

4. Hou je meer van honden of van katten? Ik heb helaas zelf geen huisdieren, maar mijn voorkeur gaat zeker uit naar honden! 5. Wat brengt een lach op jouw gezicht? Muziek, goed gezelschap, lekker eten, mijn twee leuke banen en een goed kopje koffie!

Marjolein Udo

Woont in Amsterdam, werkzaam bij SW sinds begin dit studiejr (1 september 2020), Vak/programma - studentcoaching jr 1

Terug bij de HvA waar zij met plezier vier jaar heeft gestudeerd en in 2010 haar Bachelor diploma SPH heeft behaald.

1. Hoe ziet jouw perfecte dag eruit? Mijn perfecte dag start wanneer de zon door de gordijnen schijnt op een dag zonder wekker. Met een heerlijke sterke zwarte koffie kun je mij vinden op het balkon van mijn appartement of zittend in de vensterbank waar ik uren kan doorbrengen dagdromend over gemaakte reizen en waar ook nieuwe reisplannen ontstaan.

2. Wat is de mooiste plek die je ooit hebt bezocht? In mijn vrije tijd ga ik graag op ontdekkingstocht. Dagjes weg om te genieten van het moois wat Nederland te bieden heeft. Zittend in de trein waar het landschap aan je voorbij raast en uitstappen in een nieuwe wereld. Mijn meest bijzondere reis is de treinreis die ik alleen heb gemaakt binnen Europa. In een maand tijd heb ik meerdere landen aangedaan. Een vlucht naar Griekenland en verder met de trein reizen door Macedonië, Bulgarije, Servië, Hongarije, Slowakije, Polen, Tsjechië en Duitsland. Urenlange wandelingen door de grote steden, in elk land een rondje hardlopen en genieten van de lokale eet en drank specialiteiten. Opgaan in het leven van alledag!

3. Ben je een dromer, denker of doener? Ben ik niet op reis dan bestaan mijn weken uit werken bij een behandelsetting voor LVB jeugd bij Stichting Philadelphia Zorg als coördinerend begeleider, mijn werkzaamheden als studentcoach van eerstejaars studenten Social Work aan de HvA en mijn vrijwilligerswerk als organisator van de marathonclinic binnen mijn atletiekvereniging. Als het op werk aankomt ben ik een echte doener. Als ik ergens voor heb gekozen dan ga ik hier vol voor en zet ik mij 100% in. Ik krijg energie van hard werken en ik vind het fijn om met lijstjes te werken en mijn acties te kunnen afvinken.

4. Wat brengt een lach op jouw gezicht? De me, myself and I -momenten thuis in het prachtige Amsterdam geven mij rust en zorgen voor een lach op mijn gezicht. La vie est belle!