DIGITALE ONDERSTEUNER(D)S VAN HET SERVICEPUNT

ONLINE AANDACHT MET EEN OFFLINE GEVOEL

Ja wat bedoelen we daar nou eigenlijk mee? Dat willen wij, de nieuwe studentassistenten Social Work jullie graag uitleggen! 😄

Krijg jij nou een punthoofd van die hele digitale wereld in MSTeams en Brightspace (well, you are not alone, zie lyrics Akon), waarin we ineens dingen moeten synchroniseren (say what? Synchroniseren???) Ja precies, synchroniseren en hoe maak ik een vergadering aan en breakout-rooms. En bij technische vragen zoals hoe nou die webcam werkt in projectkamer 04C20. Nou, daar willen wij jullie graag bij helpen en ondersteunen.

We willen dat jullie ons makkelijk kunnen vinden en daarom gaan wij eerst op zoek naar jullie. In de komende weken proberen we met alle medewerkers (docenten en ondersteunend personeel) een persoonlijk gesprekje in te plannen om jullie te helpen met al je vragen en moeilijkheden omtrent MSTeams en Brightspace.

We hopen natuurlijk de antwoorden direct paraat te hebben, maar lukt dat niet binnen onze afspraak, dan plannen we gewoon nog een afspraakje in, totdat ook jij helemaal Brightspace en MSTeams in de vingers hebt.

Natuurlijk zijn we er ook voor de student als zij/hij niet goed de weg kan vinden op Brightspace en MSTeams of als een student niet de juiste apparatuur heeft om de online lessen te volgen; welke weg moet zij/hij dan bewandelen, waar kan die student daarvoor terecht binnen de HvA? Al deze vragen kun je stellen via MS Teams aan Chahida, Robin en Samira! (We zijn niet bereikbaar via de mail.)

Als de overheidsrichtlijnen het weer toelaten dan zijn we ook op locatie te vinden. De ene keer zitten we in de huiskamer en een ander keer op het Infopunt. Het ligt er maar net aan hoe de bezetting is. Na de kerstvakantie proberen we elke dag bereikbaar te zijn; in ieder geval via MSTeams en op den duur op locatie. Je kunt ons dan het beste even een berichtje sturen via MSTeams om te vragen waar we op dat moment te vinden zijn.

We maken op den duur ook een groepschat digitale ondersteuning aan waar je ad hoc vragen in kan stellen. We houden jullie op de hoogte. Natuurlijk zijn onze geweldige key-users Martijn Pool, Masja Veerman en Annelies van Wendel de Joode ook beschikbaar voor het stellen van vragen via brightspace-sw@hva.nl en msteams-sw@hva.nl. Wij zijn er ook om hun te ondersteunen 😄.

Virtuele anderhalve meter groet,

Digitale ondersteuner(d)s van het Servicepunt/Infopunt:

Chahida El Belkasmi: Chat direct met mij in MSTeams! (werkdagen woensdag tot 15:00 uur en vrijdag)

Robin de Vries: Chat direct met mij in MSTeams! (werkdag dinsdag)

Samira Hoogvliets: Chat direct met mij in MSTeams! (werkdag maandag)

Erik de Boer (projectleider)