A phenomenal title

A phenomenal title

HR & FINANCE

KERNTEAM HR & FINANCE OP BIJZONDERE LOCATIE

Ons kernteam wilde heel graag nog voor de kerstvakantie een keer fysiek bij elkaar komen. Omdat op locatie geen optie was, hebben we dit op donderdag 10 december jl. toch gerealiseerd. Onze 'bijzondere' locatie vonden wij bij Sandra thuis, in Uitgeest. Wij hebben daar met elkaar gewerkt (wel op 1,5 mtr!) aan de beschrijving van onze taken en met elkaar gekeken naar onze kwaliteiten in voorbereiding op de ontwikkelgesprekken. Hierbij hebben we gebruik gemaakt van de kernkwaliteiten en kernkwadranten van Ir. D. Ofman. Naast hard werken, hoort ook ontspanning en hadden we tussendoor een klein uitstapje naar de veehouderij van de zus van Sandra. Daar kregen we een rondleiding in de verschillende stallen, waar we varkens, grote en kleine koeien konden knuffelen en aaien. Het knuffelen vraagt enige moed omdat de tongen van de koeien in het echt behoorlijk groot zijnā€¦. We zijn nog even door de hurken gegaan voor deze leuke foto!

Kortom een goede en gezellige middag die we hebben afgesloten met een wijntje en een lekkere visgourmet.

Voor vragen over HR & Finance kun je terecht bij Sabine, Sandra, Kathinka, Heleen Wij ontvangen jullie vragen bij voorkeur per mail hrfinance-sw@hva.nl

Hieronder een aantal veelgestelde vragen.

FAQ

A phenomenal title

1. Hoe vraag ik voorzieningen aan voor mijn thuiswerkplek? Hier vind je de aanvraagprocedure. 2. Maak je gebruik van de HvA-fiets/fiscale fiets regeling? Hier lees je hoe de aanvraag wordt verwerkt en welke documenten je moet aanleveren.

3. Een besteling geplaatst? Hier vind je het factuuradres en kostenplaatsnummer van SW.

****

A phenomenal title

A phenomenal title