MEDEDELINGEN

MEDEDELINGEN

MEDEDELINGEN

ADRESBOEK HvA NIET MEER BESCHIKAAR

Per 1 januari 2021 is het adresboek.hva.nl niet meer beschikbaar. Wil je personen opzoeken? Dan kun je dit doen via Outlook of door een naam in te vullen op: htttps://zoeken.mijnhva.nl/

POSTER TIPS, TRICKS & TOOLS BLENDED LEARNING VOOR DOCENTEN FMR

Hoe de binding van studenten met de opleiding en met elkaar te behouden en verbeteren is een van de belangrijke uitdagingen als het gaat om de kwaliteit van online, blended en hybride onderwijs. De afgelopen periode hebben we mooie voorbeeld praktijken gezien. Ook hebben we veel vragen van collega’s gekregen. Onder meer in samenhang met Brightspace, Teams en nieuwe tools. Jean en Sander hebben de afdeling Onderwijs en Onderzoek FMR daarom gevraagd om onderzoek te doen naar actuele kennis en inzichten over dit onderwerp. Het eerste resultaat is de poster ‘Tips, trick & tools blended learning’ voor de docenten van FMR. Deze is in Word gemaakt, zodat je met je collega’s een eigen module- of opleidingsversie kunt maken. Heb je een vraag? Wil je met iemand sparren over hoe je meer binding kunt creëren in je blended onderwijs? Heb je een tip of een goed voorbeeld voor collega’s? Bel of mail Marianne Kok (m.kok@hva.nl / 06 2115 8888), Priscilla de Meij (p.l.d.de.meij@hva.nl / 06 2115 6343) of Sam Selling (s.f.c.selling@hva.nl / 06 3831 6585). In het voorjaar van 2021 volgen een onderzoeksverslag en versie 2.0 van de poster.

Wij wensen je een wel verdiende vakantie en fijne feestdagen! Afdeling Onderwijs en Onderzoek van faculteit Maatschappij en Recht Jacqueline Klopper, Marianne Kok, Priscilla de Meij, Sam Selling

HVA KENNISPARADE 2021

Vorige week hebben jullie de uitnodiging voor de (nieuwe) eerste HvA Kennisparade op 9 februari 2021 ontvangen. Deze stond al ingepland voor 2020, maar werd door de coronacrisis afgelast.

Graag brengen wij deze dag ook nog een keer onder de aandacht. De dag waarop actuele en inspirerende ontwikkelingen in onderwijs en onderzoek met elkaar worden gedeeld.

De kennisparade staat in het teken van uitwisselen van kennis. Bekijk het hele programma en laat je inspireren door de masterclasses, workshops en podcasts.

Aanmelden kan via de mail (uitnodiging HvA Kennisparade) die op 10 december vanuit de HvA is verstuurd.

BOEKENLIJST

Athenaeum publiceert op woensdag 16 december de literatuurlijsten van Social Work, de uitfaseringen (inclusief UJW/GGZ-Agoog) opleidingen (behalve CMV) en de Minoren op hun website.