KEN JIJ ONZE 'BUITENDOCENTEN' AL?

Aan het begin van dit studiejaar zijn er meer studenten gestart dan verwacht. Als gevolg hiervan zijn er een aantal nieuwe (tijdelijke) collega’s aangesteld. Daarnaast zijn er ook (tijdelijk) docenten aangesteld om zieke collega’s te vervangen. Nieuwsgierig geworden naar de nieuwe collega’s? We laten jullie de komende weken wat nader kennismaken met een aantal van hen. In deze NB het 'verhaal' van Kim Oomen.

Wij hebben haar een aantal vragen voorgelegd. Hierop heeft zij onderstaande verrassende antwoorden gegeven.

Als je deze collega binnenkort tegenkomt, heeft ze vast genoeg aanleiding gegeven om met haaar verder in gesprek te gaan.

KIM OOMEN

Woont in Amsterdam, werkzaam bij SW sinds 2 november 2020, Vak/programma - Communicatietraining jaar 1 & studentcoaching

1. Ben je een dromer, denker of doener? Alle drie eigenlijk, van nature meer een dromer en een denker. Maar door mijn werk als buurtwerker ben ik goed getraind in het 'doenerschap'.

2. Hoeveel tijd breng jij door met je familie? Te weinig. Ik wil graag meer tijd met ze doorbrengen, maar nu in Coronatijd ben ik toch wat voorzichtiger. Ik had mijn omaatjes al meer dan een half jaar niet gezien en laatst toch maar op bezoek gegaan.

  1. 3. Noem één raar ding aan jezelf?
  2. Ik kan overal slapen binnen een paar minuten.. bus, trein, vliegtuig, collegezaal,
  3. bank bij mijn ouders.

  • 4. Wat doe jij het liefst in het weekend?

Lekker ontbijten, wandelen, dansen (dancehall/modern/salsa), lezen, in bad gaan en naar een leuk salsafeestje of een festival (in de pre corona tijd)

5. Wat is de mooiste plek die je ooit hebt bezocht? Bwindi Impenetrable National park in Uganda. Ik heb een paar uur een trekking door de jungle gedaan naar een familie berggorilla’s. Het was een hele bijzondere ervaring. Ik had het idee dat ik in Tarzan de movie zat.

6. Wie uit het verleden zou je willen ontmoeten? Mijn opa. Hij is overleden toen ik 3 was. Ik heb hem dus nooit echt gekend en ik ben benieuwd wat voor persoon hij was en of mijn vader op hem lijkt.

7. Wat brengt een lach op jouw gezicht?

De rare grapjes en toneelstukjes van mijn vriend 😉