A phenomenal title

A phenomenal title

HR & FINANCE

WIJZIGINGEN VERGOEDINGEN

M.i.v. 1 januari 2021 zijn er een aantal vergoedingen gewijzigd. Hieronder staan de veranderingen kort toegelicht. Meer details en voorwaarden lees je op MijnHvA INTERNETVERGOEDING (vooralsnog van toepassing van 1 januari t/m 31 december 2021) Elke medewerker, in vaste dienst van de HvA, ontvangt een maandelijkse internetvergoeding van 37,50 euro per maand. Het bedrag is voor iedereen hetzelfde en staat dus los van de omvang van het dienstverband.

EENMALIGE TEGEMOETKOMING THUISWERKEN Als gebaar aan iedereen, als dank voor de flexibiliteit en inspanning in het afgelopen jaar, hebben alle medewerkers (met vast dienstverband op 1 december 2020) in december een eenmalige tegemoetkoming van 200 euro netto ontvangen (naar rato van dienstverband) voor de kosten die zijn gemaakt door het thuiswerken dit afgelopen jaar.  REISKOSTENREGELING Vanaf 1 februari 2021 maken medewerkers gebruik van de NS-Business Card voor woon-werkverkeer en dienstreizen. Hiermee vervangt de NS-Business Card de huidige reiskostenvergoeding. De NS-Business Card kan vanaf 12 januari aangevraagd worden via DSPM. Meer informatie over het gebruik en de aanvraag van de NS-Business Card vind je op MijnHvA. FIETSREGELING De vergoedingen in de fietsregeling voor een fiscale fiets en een HvA-fiets worden per 1 januari 2021 allebei verhoogd naar 1.500 euro.

Voor vragen over HR & Finance kun je terecht bij Sabine, Sandra, Kathinka, Heleen Wij ontvangen jullie vragen bij voorkeur per mail hrfinance-sw@hva.nl

Hieronder een aantal veelgestelde vragen.

FAQ

A phenomenal title

1. Hoe vraag ik voorzieningen aan voor mijn thuiswerkplek? Hier vind je de aanvraagprocedure. 2. Maak je gebruik van de HvA-fiets/fiscale fiets regeling? Hier lees je hoe de aanvraag wordt verwerkt en welke documenten je moet aanleveren.

3. Een besteling geplaatst? Hier vind je het factuuradres en kostenplaatsnummer van SW.

4. Hoe vraag ik een NS-Businesscard aan voor woon-werkverkeer en dienstreizen? Info hierover vind je op MijnHvA

****

A phenomenal title

A phenomenal title