MEDEDELINGEN

MEDEDELINGEN

MEDEDELINGEN

NSE 2021

De Nationale Studenten EnquĂȘte (NSE) 2021 start binnenkort. Alle hogescholen en universiteiten in Nederland zijn sinds 1 mei 2020 verplicht door het Ministerie van Onderwijs de NSE af te laten nemen.

Studenten vullen de vragenlijst in en beoordelen zo onze opleidingen. De termijn voor het invullen van de NSE 2021 loopt van 18 januari t/m 14 maart.

De studentcoaches hebben al informatie toegestuurd gekregen met het verzoek dit te delen met hun studenten en ruimte te geven in de coachtijd om de NSE in te vullen. De studenten ontvangen via Brightspace en het Studentmagazine ook communicatie.

Klik hier om de volledige vragenlijst te bekijken.

GEZOCHT! DOCENT WELZIJN EN SAMENLEVING

HvanA, het online magazine voor studenten en docenten van de HvA, wil graag een artikel schrijven over het organiseren van evenementen en activiteiten tijdens corona. Ze willen hiervoor een docent of student van profiel Welzijn en Samenleving interviewen.

Wil je hier aan mee werken? Laat het weten aan: Pascal Schroens (pascal@folia.nl)

VACATURES INTRODUCTIE ZIJN WEER UITGEZET!

Ken je een student die het leuk vind om mede vorm te geven aan de introductie eerstejaars SW? Een mail naar Koosje Janssen is dan voldoende (k.janssen@hva.nl)!