11x Wist je dat?

| Esther Koster |

1 Leona Simaan, studieadviseur van de 1ste jaars studenten, op 18 februari is bevallen van een prachtige dochter Maya? Leona gaat 2 augustus weer aan het werk!

2 De opleiding op 19 maart is bezocht en beoordeeld door een extern panel die aangaf “een beetje verliefd” te zijn geworden op onze opleiding? 3 Docent Anouk Smeenk komende tijd een opdracht bij de Politie gaat doen? 4 3de jaars studenten Raoua Baddar en Kelvin Molenaar dit blok te horen zijn in een podcast van Publiekrecht 2? 5 Docent Loek Kraaij in september naar Amerika gaat om te werken aan zijn promotieonderzoek? 6 Student-redactielid Bianca Oostenrijk 3x in de week zwemt en volleybalt? 7 Docent Tugba Öztemir een fanatiek crossfitter is, en graag eens een workshop voor ons zou willen organiseren? 8 4de jaars student Friso Datema lid is van de activiteitencommissie van onze studievereniging BSKA, en afgelopen Tweede Kamerverkiezingen ook op de kandidatenlijst van Volt Nederland stond?

9 Docent Marco Hofman een evaluatie heeft gedaan voor de gemeente Utrecht naar een buurtbudgetten pilot? 10 Studieadviseur Esther Koster sinds januari elke zaterdag een koude dip in de Nieuwe Meer neemt? 11 Je als HvA student ook gebruik kan maken van studieplekken bij de UvA en de VU? En dat het Wibauthuis en andere HvA locaties weer verder opengaan?