Hoe communiceren we met jullie en waar kunnen jullie terecht met vragen?

Social Work Mededelingen tegel in Brightspace

Bij Social Work hebben we ervoor gekozen om berichtgeving uit de opleiding via Brightspace met jullie te communiceren. Dit gebeurt via de Social Work Mededelingen tegel. Alleen als het een heel belangrijk bericht is versturen we het ook naar jouw HvA e-mailadres.

Je wordt automatisch aan deze tegel toegevoegd aan het begin van het studiejaar. Zorg dus dat je geregeld de mededelingen in de gaten houdt, zodat je goed op de hoogte bent!

Infopunt in het Wibauthuis en via e-mail/telefoon

Social Work heeft een eigen informatiepunt en mailbox voor studenten. Hier kun je al jouw vragen stellen over de opleiding. Bijvoorbeeld over roostering, groepsindeling en alle andere vragen die je hebt. Er zitten normaal gesproken twee collega's op het Infopunt. Heb je vragen, loop vooral bij ons in binnen in het Wibauthuis in ruimte 04C22, mail ons op info-sw@hva.nl of bel 020 595 4922. Wij kijken er naar uit jullie te ontmoeten! Tot snel!

SharePoint Site SW: voor alle onderwijsoverstijgende info

Alles wat met jouw onderwijs te maken heeft staat op Brightspace. De SharePoint Site SW zien wij als omgeving waar alle belangrijke informatie die niet direct met het onderwijs te maken heeft voor studenten op staat. Zodat BrightSpace het kanaal is voor alles wat met onderwijs te maken heeft en er niet te veel tegels voor jullie zijn om te volgen. Zodra je jouw HvA-ID hebt kun je inloggen op deze website. Sla de URL alvast op, want dit is een goede plek om de dag te starten! En kijk hieronder de kennisclip om een beeld te krijgen van de informatie die je hier kan vinden.