GRAAG STELT ONZE NIEUWE MEDEWERKER ONLINE DIDACTIEK ZICH VOOR! LISE PRIKANOWSKI

'Ik ga docenten ondersteunen bij het vormgeven van de digitale leeromgeving (oa Brightspace) die je als student te zien krijgt!'

Beste studenten, Graag stel ik mij even voor. Ik ben Lise Prikanowski, 24 jaar en zit in de afrondende fase van mijn Bachelor Onderwijswetenschappen aan de UvA. In mijn vrije tijd sport ik graag en als het even kan ga ik met veel plezier op reis. Ik ben bij de HvA aangenomen als nieuwe medewerker online didactiek voor 24 uur per week. Hiervoor heb ik als student-assistent docenten op de UvA begeleid bij blended leren. De ervaring die ik daar heb opgedaan ga ik hier verder toepassen om docenten van Social Work, AD en de uit te faseren opleidingen te ondersteunen bij het vormgeven van de digitale leeromgeving (oa Brightspace) die je als student te zien krijgt. Mocht je ergens tegenaan lopen in de online omgeving van een vak of ideeën hebben voor verbetering, stuur me dan gerust een berichtje (l.prikanowski@hva.nl)! Mogen we nog een paar extra vragen stellen om je beter te leren kennen? Ja natuurlijk! Hoe is het om te werken voor Social Work en te beginnen met een nieuwe baan in corona tijd? Wat mis je het meest? Werken in Corona tijd is heel anders, maar nog altijd leuk. Het geeft afleiding en een ritme in een chaotische vreemde tijd. Wat ik het meeste mis is het directe contact met mensen. Normaal zou je in je eerste weken tig handjes schudden en je voorstellen aan iedereen die je tegenkomt in de gangpaden, maar nu moet overal een meeting voor ingepland worden. Het is nog altijd leuk om iedereen te ontmoeten maar er mist toch ook wel iets.

Wat zou je tegen onze studenten willen zeggen? Tegen de studenten zou ik willen zeggen hou vol en wees niet te streng voor jezelf. Het is een vreemde tijd en we doen allemaal ons best, meer dan dat kun je niet doen. Ben jij een ochtend- of een avondmens?  Ik ben een echt avondmens al ben ik mijn best aan doen meer een ochtendmens te worden. Dat vraagt echter wel ontzettend veel discipline.

Hoe ziet jouw perfecte dag eruit?  Hoe mijn perfecte dag eruit ziet verschilt per seizoen, maar in de winter zou ik het liefst wakker worden met een heel dik pak sneeuw voor het raam en daarna de hele dag lang gaan snowboarden met een lunch in een berghutje ergens en in de avond lekker langs het haardvuur kruipen met een goed boek of goed gezelschap.

Hou je meer van honden of van katten?  Ik ben echt een kattenmens. Ik ben opgegroeid met twee katten en dat waren echt mijn knuffels. Als je ging zitten kwamen ze lekker op schoot liggen en begonnen ze tevreden te spinnen. Ik heb verder niks tegen honden maar gewoon mee met katten.

En tenslotte, heb je muziek, film, serie tips? Ik hou ontzettend van series met humor en korte afleveringen. Dan kom je bij klassiekers als Friends en How I met your mother, maar ook Brooklyn 99 en The Good Place. Dat zijn stuk voor stuk allemaal aanraders. Wat films betreft zijn er zoveel goede te vinden dus ik zal een nieuwe en een oude noemen. Een film die ik recent gezien heb op Netflix en erg goed vond is The Old Guard. Een al erg oude film die ik al heel vaak gezien heb en iedereen aan zou raden is Smokey and the Bandit. Twee hele verschillende films, maar beide ontzettend leuk. Verder loopt mijn muzieksmaak ontzettend uiteen en is daarnaast ook nog super moment afhankelijk, maar als ik een nummer moet noemen waar ik altijd wel van kan genieten is dat denk ik Drops of Jupiter van Train.