MEDEDELINGEN

MEDEDELINGEN

MEDEDELINGEN

NIEUW COMMUNICATIEKANAAL MET STUDENTEN VIA BRIGHTSPACE

Vanuit de opleidingen hebben we een nieuw communicatiekanaal geintroduceerd. Via de tegel Social Work Mededelingen op Brightspace wordt vanaf nu belangrijke informatie voor jullie gedeeld. Jullie zijn automatisch toegevoegd aan de tegel. Dus hou de tegel en de announcements in de gaten om up to date te blijven!

THUIS GEEN GESCHIKTE STUDIEPLEK? RESERVEER NU EEN PLEK OP DE LEEUWENBURG!

Je kunt nu, als je thuis geen geschikte studieplek hebt, een studieplek reserveren via de Servicedesk (020-5951403 of servicedesk-fs@hva.nl). Deze studieplekken zijn alleen beschikbaar op locatie Leeuwenburg. Meer informatie vind je in de AZ-lijst bij Studieplek reserveren.

POWERPOINT TEMPLATES

Wil je jouw powerpoint presentaties in een Social Work template zetten? Dat kan! Communicatie FMR en Kernteam Communicatie van Social Work hebben verschillende templates ontwikkeld.

Klik hier om ze te bekijken en te gebruiken!

BSA OPGESCHORT

Het college van bestuur heeft ook voor dit studiejaar besloten om het bindende studieadvies (BSA) op te schorten.

Reden hiervoor is dat we ook dit studiejaar te maken hebben met beperkingen door de coronacrisis. Kijk voor meer info op MIJNHVA.

HVA CAMPAGNE 'DAAR DOE IK HET VOOR'

De HvA heeft een eigen versie van de campagne 'daar doe ik het voor' ontwikkeld. Met onze docent Malcolm Biezeveld als een van de gezichten van de campagne! De posters worden oa geplaatst: - Op de HvA-socials FB en Insta (alleen de studenten) - Op posters in de HvA gebouwen - Op de narrowcasting

Waar doe jij het voor?