DIGITALE ONDERSTEUNER(D)S VAN HET SERVICEPUNT

ONLINE AANDACHT MET EEN OFFLINE GEVOEL

Ja wat bedoelen we daar nou eigenlijk mee? Dat willen wij, de nieuwe studentassistenten Social Work jullie graag uitleggen 😄

Krijg jij nou een punthoofd van die hele digitale wereld in MSTeams en Brightspace (well, you are not alone, zie lyrics Akon).

We willen dat jullie ons makkelijk kunnen vinden, klik daarom op “Chat direct met mij in MS Teams” onderaan de pagina. We hopen natuurlijk de antwoorden direct paraat te hebben, maar soms lukt dat niet. In dat geval kunnen we een afspraak inplannen zodat ook jij je weg kunt vinden in Brightspace en MS Teams.

Loop je op welke manier dan ook vast in het volgen van het digitale onderwijs of heb je een goed idee? Laat het ons alsjeblieft weten.

Als de overheidsrichtlijnen het weer toelaten dan zijn we ook op locatie te vinden. De ene keer zitten we in de huiskamer en een ander keer op het Infopunt. Het ligt er maar net aan hoe de bezetting is. Je kunt ons dan het beste even een berichtje sturen via MS Teams om te vragen waar we op dat moment te vinden zijn.

Virtuele anderhalve meter groet,

Digitale ondersteuner(d)s van het Servicepunt/Infopunt:

Chahida El Belkasmi: Chat direct met mij in MSTeams! (werkdagen woensdag tot 15:00 uur en vrijdag)

Robin de Vries: Chat direct met mij in MSTeams! (werkdag dinsdag)

Samira Hoogvliets: Chat direct met mij in MSTeams! (werkdag maandag)

Erik de Boer (projectleider) chat direct met mij in MSTeams!

Ps. Lijkt het je ook leuk om één dag in de week te werken als digitale ondersteuner? Stuur dan even een berichtje via MS Teams chat naar de projectleider.