Beste Social Work Stars, Het is weer zover, bij deze de tweede editie van het Social Work Stars Studentenmagazine.

Het magazine voor, over en van jullie! Deze keer hebben we wederom een volle editie.

O.a. drie interviews met student Deen, docent Ratiba en Masja van het opleidingsbureau. Stelt Lise, onze nieuwe medewerker digitale didactiek zich voor en hebben we een speciaal videobericht van de opleidingsmanagers. Verder updates van SESI, Octavia, de OC, de deelraad en de bibliotheek. En zoals je van ons gewend bent, studentprojecten in de spotlight.

Een belangrijk item in dit magazine! Het blijft een heftige en ingewikkelde tijd waarbij de vooruitzichten op meer samenkomen en de vrijheid die we hierin ervaren steeds langer uitsteld moet worden. Wij kwamen de quote van de Amerikaanse historicus Alice Morse Earle tegen en proberen deze mindset dagelijks toe te passen, hoe uitdagend dit ook is.

Hopelijk geeft dit magazine jullie inspiratie of op zijn minst leesplezier! Hou vol en als je mee wil helpen aan ons magazine, jouw project wil laten zien of een mooi verhaal hebt, laat het vooral weten! Weet dat we trots op jullie zijn in deze uitdagende tijd! Martijn Pool & Sabina Nahar (Redactie) redactiesw@hva.nl

*Als wij het over Social Work hebben doelen we op al onze sociale opleidingen: Social Work, MWD, CMV, SPH, UJW, GGZ, EZ &W. We willen al jullie verhalen vertellen!

“Every day may not be good... but there’s something good in every day.”