WIJ SPRAKEN MET:

jacqueline Comvalius-Pellencau, opleidingsbureau social work & SPH

'"Jullie zijn toppers, geven niet op en proberen toch op welke manier ook je medestudenten te zien."

Wie is Jacqueline Comvalius-Pellencau ?

Ik ben geboren in Amsterdam West, op een strenge winterdag in februari. Mijn ouders komen uit Indonesië en ik groeide op met twee zussen en een broer. Ik ben 41 jaar samen met mijn man, waarvan 31 jaar getrouwd. Nu denk je hmmmmm hoe oud is ze dan 😊 nou ondertussen al 55 jaar. Ik heb mijn man leren kennen toen ik 14 was, hij was toen 17. Samen hebben wij twee kinderen, een dochter en een zoon. En ik heb spannend nieuws, in september word ik voor het eerst oma! Mijn dochter is in verwachting van een meisje. Dus deze aanstaande oma krijgt een nieuwe hobby: oppassen! Ik verheug mij nu al op die ene dag in de week. Hoe lang werk je al op de HvA? In augustus 2007 ben ik bij de HvA komen werken. Daarvoor werkte ik bij een ander bedrijf, maar die ging verhuizen naar Venlo. Maar een Amsterdammer verhuist niet naar Venlo hoor! Via de vacaturebank ben ik bij de opleiding SPH gekomen. In eerste instantie voor een jaar. Al met al een trouwe werknemer die alweer 14 jaar met plezier bij de HvA werkt.

Wat doe je bij de HvA?

De opleiding SPH werd samen met CMV en MWD de opleiding Social Work. Omdat ik nog steeds plezier heb in mijn werk, ben ik natuurlijk meegegaan naar de opleiding Social Work. Ik ben geen docent, maar ik ben een dag in de week werkzaam als medewerker op het Infopunt op de 4e etage. De andere dagen ben ik werkzaam voor het team relatiebeheer. Met dit team onderhouden we de contacten met het werkveld en de alumni. Deze afwisseling in mijn werkzaamheden zorgt ervoor dat het werk leuk blijft.

Wat vind je het mooist aan je werk? Het mooiste aan mijn werk vind ik dat ik met verschillende culturen en mensen mag werken. Ik ben een mensen mens en wordt daar gelukkig van!

Het is een heftig jaar geweest. Wat zou je tegen de studenten willen zeggen.? Voor ons als medewerkers is het ook een heftig jaar geweest zonder jullie in het gebouw te treffen en alleen maar thuis aan het werk te zijn. Jullie zijn toppers, geven niet op en proberen toch op welke manier ook je medestudenten te zien. Maar we moeten met z’n allen nog even doorzetten en hopelijk zien we elkaar weer snel in de wandelgangen van het WBH!

Hoe ziet jouw perfecte dag eruit? Als iedereen die mij lief is weer gezond is opgestaan. En dat ik heb gelachen, want een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!

Wat is de mooiste plek die je ooit hebt bezocht.? Dat was Indonesië en met name de woonplaats waar mijn ouders vandaan komen (Bandung en Sumatra). Maar ook mijn rondreis door Thailand en het geboorteland van mijn man, Suriname, heeft indruk op mij gemaakt. Eigenlijk heb ik dus meerdere mooie plekken bezocht.

Wat is het meest afgespeelde nummer in jouw playlist.? Keisha White: The Weakness In Me. Ik hou van salsa muziek en ben fan van Glennis Grace en Marco Borsato. Eigenlijk hou ik van veel muziek soorten en muziek in mijn playlist is een ratjetoe. Maar wel mijn ratjetoe! En tenslotte, heb je muziek, film, serie tips? Muziektips heb ik niet. Ik ben nog van de oude stempel (zoals mijn kinderen zeggen). Ik vond de series Greenleaf, Blacklist en Lupin erg goed. Film tip van mij is: Project Power. Say Yes. Alles kan!