MEDEDELINGEN

MEDEDELINGEN

MEDEDELINGEN

WE NEED YOU!

WE NEED YOU!

WE NEED YOU!

STUDENTEN VOOR SKC BEGELEIDING

De studiekeuzecheck is verplicht voor voltijd studenten om ervoor te zorgen dat de toekomstige studenten een juiste studiekeuze kunnen maken. De studiekeuzecheck Social Work bestaat uit een onlinecursus, waarin de studenten meegenomen worden in de opleiding en het onderwijs om de juiste keuze te kunnen maken. Naast de onlinecursus krijgen de studenten de mogelijkheid om deel te nemen aan één van de bindingsdagen. Voor deze bindingsdagen hebben wij jullie hard nodig!

Klik hier voor meer info en hoe je aan te melden!

STAGE

INCLUSIEVE COMMUNICATIE

De Hogeschool van Amsterdam wil dat iedere student zich welkom voelt. Communicatie met (toekomstige) studenten vervult hierin een belangrijke rol. De afdeling Communicatie en Instroom van de faculteit Maatschappij en Recht is er daarom scherp op dat communicatiemiddelen en -boodschappen voor álle doelgroepen aansprekend zijn - ongeacht culturele achtergrond, gender, leeftijd of beperkingen.

Voor deze stageopdracht ga je aan de slag met het verder ‘inclusief maken’ van de communicatie van de faculteit Maatschappij en Recht. Het zwaartepunt ligt op de communicatie met scholieren die zich oriënteren op een opleiding bij de HvA.

Klik hier voor meer info!

VACATURE

VACATURE

VACATURE

VACATURE

VACATURE

VACATURE

VACATURE

STUDIEPLEK OP DE HVA NODIG?

Reserveer ‘m via de Servicedesk

De HvA biedt sinds de invoering van de aangescherpte coronamaatregelen half december studieplekken aan voor studenten die thuis geen geschikte studieplek hebben. Deze studieplekken zijn beschikbaar op de locaties Leeuwenburg en Wibauthuis van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Klik hier voor alle info!

WERKVELD CONFERENTIE

De Werkplaats Sociaal Domein Amsterdam en Omgeving en de opleiding Social Work organiseren een driedaagse werkveldconferentie voor partners, studenten, docenten en onderzoekers. Het thema van dit jaar is collectivering. De conferentie vindt plaats op donderdag 27 mei, vrijdag 28 mei en maandag 31 mei. Voor informatie of aanmelding van inhoudelijke bijdragen kan je contact opnemen met: Charlotte Kemmeren c.a.a.kemmeren@hva.nl en Joep Holten j.holten@hva.nl

Via Brightspace ontvang je een uitnodiging in de komende weken.