MEDEDELINGEN

MEDEDELINGEN

MEDEDELINGEN

Studenten kunnen samen in een hotel studeren

De HvA biedt studenten vanaf 26 april coronaproof in het Student Hotel de mogelijkheid een studieruimte te reserveren. Ook ondersteunt de HvA sociale events voor studenten, die zij mogen organiseren. Mag het? Dan kan het! Klik hier voor alle info!

NIEUWE SITE VOOR STUDENTEN!

SHAREPOINT SITE BINNENKORT ONLINE!

Om de communicatie tussen de opleiding en jullie, onze studenten, te verbeteren zijn we op het moment druk bezig om Sharepoint Sites voor alle opleidingen te onwikkelen. Wat is een Sharepoint Site? Op deze site, de vervanger van MijnHvA, gaan we alle onderwijsoverstijgende informatie zetten die voor jullie relevant is. Denk aan info over: praktijk, opleidingscommissie, examencommissie, instroomeisen en meer. Met deze site hebben jullie straks twee plekken voor informatie:

1. Brightspace voor alle informatie over onderwijs.

2. De Sharepoint site voor alle informatie die niet direct met onderwijs te maken heeft.

Medio mei willen we de site van Social Work lanceren. De sites van CMV, SPH, MWD en de AD volgen hierna. Als de site live is zulllen we dit communiceren met jullie via Brightspace!

ART ROCKS - HOE KLINKT EEN KUNSTWERK?

Onze Social Work docent Cas is naast docent ook een van de initatiefnemers van Art Rocks. Dit project daagt muzikanten uit een nummer te maken, geïnspireerd op een kunstwerk of historisch object. Meer dan 300 muzikanten lieten zich musicaal inspireren en doen mee aan de online editie van die jaar!

Kijk op www.artrocks.nl voor alle uitzenddata en de finale van de online editie van dit jaar! Wij zijn in ieder geval trots op onze Cas!

TAALTIP TAALTIP

TAALTIP

TAALTIP

Heb jij moeite met het formuleren? Wil je je woordenschat op hbo-niveau krijgen?

Klik hier voor de tip en meer informatie over het Taalspreekuur FMR!

CAMPUS CREATORS ZOEKT STUDENT TALENT!

Campus Creators, de redactionele community voor en door studenten van de HvA is dit studiejaar gestart met het programma ‘Student Talent’. In dit programma gaat een presentator langs bij een student om zijn/haar werk wat voor de studie is gemaakt, een podium te geven. Dit kan van alles zijn: een product, evenement, app, website, maquette, prototype, boek, pitch of een ander geniaal idee. Dus heb jij mooi werk om te delen? Laat het weten aan ze via campuscreators@hva.nl!