SESI COMMUNITY CENTER

SESI wil graag haar impact meten en kan jouw hulp hier goed bij gebruiken. Wanneer we de impact meten kunnen we aan andere partijen (beter) aantonen wat het belang is van een organisatie zoals SESI.

Daarbij is het fijn om van jullie terug te horen hoe jullie SESI ervaren: zitten we op 1 pagina en behalen we onze doelen? Of moeten we het anders aanpakken?

Als je op wat voor manier dan ook betrokken bent geweest bij SESI kun je de enquête invullen. Het neemt misschien 2/3 minuten in beslag en levert eeuwige dankbaarheid op! ✨ Je kunt de enquête via de volgende link invullen: https://bit.ly/3sJifMj We zijn heel benieuwd naar jullie antwoorden en zien deze graag tegemoet. Veel liefs, Team SESI Ps: delen = fijn!

Hi studenten aka social workers, Houd jij van schrijven? Dan zijn wij op zoek naar jou! Vanuit SESI hebben wij een blog waarin we de stem van studenten, docenten en externen naar voren brengen. Wil jij ook een stuk schrijven over een maatschappelijk vraagstuk, over jouw ervaring binnen de opleiding of over een onderwerp dat jij belangrijk vindt? Dan is dit een perfecte kans voor jou! Wil jij onderdeel worden van de SESI bloggers? Mail elizabeth.danisman@hva.nl en ga met ons in gesprek.