Beste Social Work Stars, Het is weer zover! Bij deze de derde editie van het Social Work Stars Studentenmagazine.

Het magazine voor, over en van jullie! Deze keer 'spraken' we docent Bas en collega Jaqueline van het onderwijsbureau. Daarnaast veel mededelingen met vacatures, mogelijkheden om buiten huis te studeren en samen te komen en een nieuwe informatiesite vanuit de opleiding die medio mei online gaat. En Sesi en de OC hebben weer een eigen pagina. De vooruitzichten voor weer gedeeltelijk fysiek onderwijs zien er goed uit en we hopen jullie dan ook snel te verwelkomen op de 4e etage! Lees de corona update voor alle laatste info. Interesse om mee te werken aan dit magazine, wil je jouw project een podium geven of heb je een mooi verhaal, laat het vooral weten!

Weet dat we aan jullie denken en heel goed snappen dat de motivatie in deze uitdagende tijd soms ver te zoeken is. Dus probeer positief te blijven en don't count the days, but make the days count! Sabina Nahar & Martijn Pool (Redactie) redactiesw@hva.nl

*Als wij het over Social Work hebben doelen we op al onze sociale opleidingen: Social Work, MWD, CMV, SPH, UJW, GGZ, EZ &W. We willen al jullie verhalen vertellen!

“don't count the days. Make the days count.”

- Muhammad Ali-